Класически Юнайтед ходом надви Уулвс

23:49
Класически Юнайтед ходом надви Уулвс
Манчестър Юнайтед победи с 3:0  Уулвърхямптън на "Олд Трафорд"  в среща от 17-я кръг на Висшата лига.

През първите петнайсетина минути домакините тотално доминираха и можеха да водят с два на нула още след началните си атаки в срещата. Рууни изпусна сам срещу Ханеман, а после и Обертан пропиля добър шанс.

След това "вълците" се поокопитиха и в 18-а минута Френд получи уникална възможност да разпечата Кузсчак след дълъг тъч. Топката попадна у крилото на Уулвс на границата на малкия пеналт, но той стреля над гредата.

После при едно статично положение вратарят на Юнайтед изпусна коженото кълбо във въздуха, но Майерхофер не успя да се ориентира добре и защитата на "червените дяволи" изчисти.

В 30-а минута след изпълнение на корнер Зубар от гостите по идиотски начин опита да изчисти с ръка топката. Реферът отсъди дузпа, която Рууни реализира - 1:0.

До края на първата част действията на терена бяха равностойни, като шампионите имаха лек териториален натиск. Две минути преди последния съдийски сигнал за полувремето след центриране на Гибсън отдясно Видич стреля с глава, Ханеман показа рефлекс и стигна до топката, но после я изпусна за - 2:0.

През второто полувреме темпото на игра спадна. Уулвс се опитаха да изнесат играта в половината на своите домакини и да пробват да осъществят някакъв натиск, но опитите на играчите на Мик МакКарти да направят нещо смислено в нападение удряха на камък.

"Червените дяволи" очевидно бяха дръпнали крак от педала на газта, но въпреки това в 67-а минута Бербатов направи хубава асистенция на Антонио Валенсия, който със силен шут, направи резултата класически.

След този гол срещата се доиграваше, като повечето фенове на "Олд Трафорд" започнаха да напускат стадиона около пет минути преди края на мача, тъй като всичко в този двубой бе ясно още на почивката.

С тази си победа момчетата на сър Алекс се изравниха по точки с Челси на върха в класирането на Висшата лига. "Сините" обаче, още са първи с доста по-добра голова разлика.

Манчестър Юнайтед - Уулвърхяптън 3:0


1:0 Рууни 30-а мин (д)
2:0 Видич 43-а мин
3:0 Валенсия 67-а мин

Манчестър Юнайтед: Кузсчак, Де Лает, Карик, Видич, Евра, Валенсия, Скоулс, Гибсън, Обертан, Бербатов, Рууни

Уулвърхямптън: Ханеман, Зубар, Мансиен, Елокоби, Хил, Халфорд, Фолу, Кастийо, Френд, Сърман, Майерхофер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danman
16.12.2009 09:43

Тоя нашия Бербатов е такъв резил.Стои и чака да му сложат топката на крака,за да се опита да направи нещо,че дори и тогова не се получава/пример-мача с Вила/.От тежкарлък не се помръдва."Влияели му зле очакванията за него."Че той за какво си мисли,че го взеха в Манчестър заради хубавите му очи.30 милиона паунда даде Съра заради втора резерва.Това беше най-голямата грешка на мениджъра.На мен ми се струва,че търка пейките не толкова заради травма,а заради лошата си игра.Факта,че Съра го пуска само в мачове със слаби отбори,какво трябва да ни говори.Според мен Съра ще го шътне през Януарския трансферен прозорец.На Манчестър не им трябват загубеняци.Там се играе с хъс и отдаденост,а нашия човек тези качества не ги притежава.Това е истината.И това,че е българин не трябва да ни кара да си затваряме очите за нея.

Gogata85
16.12.2009 05:34

DenteMente колкото и да ми е неприятно имаш доста истина в думите ти. незнам как му е казал САФ на Берба да играе ама той пък верно само на пасове се опитва а пък на няколко пъти го видях как се отчайва когато пък на него не му подадат. Уелбек 10мин след като влезна имаше 2-3 удара във вратата нищо че не бяха кой знае какво. а Берба имаше поне 2 шанса за удар но той предпочете да търси някакви извеждащи пасове. трябва малко да постреля пък каквото стане. всички други стрелят с повод и без повод

DenteMente
16.12.2009 03:05

Да попитам само кога Бербо последно вкара 2 гола в 1 мач?Кога Бербо за последно вкара резителен гол за Манчо?Това дали бие към вратата или не си е негов проблем ние искаме голове....парите дадени за него също изискват ГОЛОВЕ!

DenteMente
16.12.2009 03:00

Той си бележи...ти знаеш ли колко пари струва Бербо? Знаеш ли,че за тия пари не трябва да спира да бележи и да дава голови пасове?! Знаеш ли,че Дрогба,Торес,Анелка,Рууни и още 2-3 играча в Англия имат за полу-сезон голове колкото Бербо за 2? Знаеш ли Анелка и Дрогба примерно по колко асистенций имат като си говориме и за голови пасове? АРЕ СТИГА ЗА ТИЯ ПАРИ ТРЯБВА ДА ВКАРВА ПОНЕ ПО 25 ГОЛА НА СЕЗОН ВЪВ ВСИЧКИ ТУРНИРИ!

manunited666
16.12.2009 00:17

Бе то това и мене ме нервира не са коментатора.

dido0o0o
16.12.2009 00:08

Коментатора по едно време как се ядоса на Бербо , че не се лакоми като другите , вика "Е , Бербатов няма ли най-после да стреля в проклетата врата" *lol*

manunited666
16.12.2009 00:02

И сега ще ми кажеш , че това не беше дузпа ? Все пак само вратаря има право да играе с ръце в наказателното ако незнаеш.

GrEeN_bOy_1998
15.12.2009 22:06

според мен берба сед доказа и нее затова тои си бележи аз не виждам не6то ло6о да играе с по салбите отбори

ZeRo_CooL_Pz
15.12.2009 21:49

Лошо *stop* *sad* Така излиза че проблема не е травма, а че си остава резерва срещу по-големите отбори