Пенев: Излизаме за победа, можем да спрем нападението на Рома

17:52
Пенев: Излизаме за победа, можем да спрем нападението на Рома
Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че отбора му иска да постигне победа в последния си двубой за годината срещу Рома в турнира Лига Европа.

"Последни сме в групата, но мача е важен, защото искаме да оставим добро впечатление в Европа. Затова искам да победим утре. Не вярвам да ни подценят, въпреки че двама от основните им играчи са извън групата. Ще мога да разчитам на Платини, на Морозс - не! Вече знам кои футболисти са тук и очаквам да видя тимовия лист на Рома. По какъв начин, сега няма да обявя, но ще търся победата утре:, заяви Пенев.

"Раниери респектира, той е сериозен треньор и не случайно води Рома. Познавам добре "вълците" и ще се опитаме да им се противопоставим през повечето време. Надявам се момчетата да са сериозни и да завършим с победа последния си мач за годината. Не е изключено с Раниери да имаме еднакви възгледи, уважавам го и ми харесва стила му на работа. Ще съм доволен, ако стадиона е максимално пълен. Мача е в сряда вечер, студено е и всеки сам решава къде да прекара тези два часа. Освен това, двубоят е само
за престиж. Нашата публика обаче никога не ни е изневерявала и съм сигурен, че и срещу Рома ще е така. Съгласен съм, че представянето ни бе на приливи и отливи. Всички отбори, дори и тези от силните първенства, губят и печелят. Спокоен и доволен съм, че момчетата са добре подготвени. Съжалявам само за това, че можеше да имаме повече точки в Европа", допълни треньорът на "армейците".

"В тези мачове, когато не си достатъчно концентриран, губиш и затова трябва да коригираме слабостите си. Можем да спрем Окака Чука. Трябва да сме близо до него, на една ръка разстояние. Знам, че това е последния ни мач и че с момчетата ще се разделим в четвъртък за коледните празници. Ще им бъдат предоставени програми, ще им бъде казано кога да се върнат през януари, но сега мислим само и единствено за мача с Рома", завърши Любослав Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
16.12.2009 02:55

Супер кой? *lol* Може и да спреш резервното нападение...ама и тях ще е тегаво! С грешките на Иванчо хулиганчо не ми се мисли *sick* Ще се радвам да направите поне равен...но няма какво да се залъгваме Рома иска ли победата ще я постигне *wink* Много ама много сме далече от Рома,Лацио,Виляреал та дори от Базел и Ред Бул *stop* Искат ли победата ще я постигнат и неможе да ги спрем...дано да не я искат много и да направите един Х за коефициента на БГ!

theman666
15.12.2009 19:46

"Можем да спрем нападението на Рома"..... *lol*

VeneSotirov
15.12.2009 18:06

Давай Супер Любо!! И на Х ще сме доволни!! Напред!! *thumb_up*