Гонзо пощади Рабех, \"сините\" взимат Табаков в Рим

17:01
Гонзо пощади Рабех, \"сините\" взимат Табаков в Рим
Георги Иванов - Гонзо е пощадил Юсеф Рабех за изцепката му срещу Черно море, която доведе до червен картон за защитника още в 13-а минута на срещата. Въпреки това, мароканецът е в групата на шампионите за гостуването на Лацио от Лига Европа.

Основният реализатор на Левски Еньо Кръстовчев е аут от състава за този мач, като в групата е включен младият Боян Табаков, който ще бъде една от опциите на Гонзо в нападение.

Шампионите ще отпътуват за Рим утре преди обяд. Двубоят Лацио - Левски ще се играе в четвъртък (17 декември) от 22,05 ч. бълг.юарско време на "Стадио Олимпико".

Уилям Колъм от Шотландия ще бъде главен рефер на двубоя на "Стадио Олимпико" в Рим. Неговите асистенти ще са Кейт Сорби и Джордж Дръмонд, а асистент-рефери зад вратите - Еуан Норис и Стивън О\'Райли. Четвърти съдия е Боби Мейдън. Делегат на УЕФА - Армен Минасиан (Армения), съдийски наблюдател - Сергей Зуев (Русия).

Групата на Левски: Божидар Митрев, Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Георги Ангелов, Георги Сърмов, Христо Йовов, Веселин Минев, Жоазиньо, Зе Соареш, Дарко Тасевски, Николай Димитров, Седрик Бардон, Боян Табаков, Йордан Милиев, Саша Симонович, Георги Христов, Цветан Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
16.12.2009 02:49

еми "че" ходАт за да играят колкото могат..."че" се опитат поне! Аз препоръчвам ти да не гледаш футбол... за "КФО" гледаш като "ЧЕ" паднеме?

genchooo
15.12.2009 20:14

За кво че ходат в Рим? само да се излагат препоръчвам от другата година да не се опитваме в лига европа нито в шамп. нито България на световно,европейско и т.н за никъде не сме *sick*