Моуриньо гори за месец след блъскането на журналист

13:57
Моуриньо гори за месец след блъскането на журналист
Старши-треньорът на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо може да бъде наказан за един месец, след като футболните власти на Апенините вече разследват португалеца за "насилствено поведение" при сериозното спречкване с италиански журналист през уикенда.

"Тутоспорт" твърди, че Лигата е започнала разследване, за да се разбере какво се е случило, след като наставникът обидил и бутнал журналиста от "Кориере Дело Спорт" Андреа Рамацоти, след като "нерадзурите" направиха 1:1 с Аталанта.

Свидетели са потвърдили за случката, а делегатът на мача видял случилото се и го записал в доклада си. Изданието съобщава, че Моуриньо може да бъде наказан да не води своя тим цял един месец. Португалецът освен това може да понесе гнева на президента Масимо Морати, който бил "засрамен от случилото се".

Според слухове, търпението на Морати към Моуриньо вече се е изчерпало след поредицата от инциденти, в които взе участие наставника. Президентът на Интер се извини на журналиста в телефонен разговор, но в Италия освен това вече се говори, че Морати смята да уволни Моуриньо в края на сезона. Португалецът пък ще обясни своите действия срещу Рамацоти на пресконференция, която ще се проведе по-късно днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mallorca
15.12.2009 14:53

найстина е добьр треньор но прекалява вече сьс иэцепките да го махат тоэи надут и самовлюбен бухал и да вэемат Гуус Хидинг *thumb_up*