Раниери: Ще гоним победата в София и първото място в групата

14:11
Раниери: Ще гоним победата в София и първото място в групата
Старши-треньорът на Рома Клаудио Раниери заяви при заминаването на тима от Италия за София, че "вълците" ще търсят победа в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа срещу българския ЦСКА.

Отборът от Серия А, който вече се класира за фазата на елиминациите, ще опита да победи в София и да завърши като първи в групата. Рома е на една точка пред втория тим в класирането - ФК Базел, който домакинства на Фулъм. "Вълците" знаят, че победа в България ще има гарантира първата позиция и място в групата на поставените при жребия, който е в петък в Нион.

"Ние искаме да завършим като първи в нашата група от Лига Европа. Тази неделя също ще искаме да победим Парма, за да започнем празниците в позитивно настроение", заяви Раниери.

Римляните ще се опитат да спечелят утре, след като в неделя направиха 0:0 със Сампдория - резултат, който ги остави на три точки зад Парма, които заемат местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Раниери добави:

"Ние не спечелихме в неделя, но играхме добре срещу много силен тим. Фактът, че моят отбор не получи гол в последните си два мача, е много добър знак. Срещу Сампдория, аз видях една Рома, която бе готова да победи на всяка цена. Сега се надявам да продължи по същия начин и в следващите си мачове".

Рома пристига в България без контузените Макс Тонето и Филип Мексес, а Франческо Тоти и Мирко Вучинич бяха оставени да почиват.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари