Берба: Страхотно е, че сър Алекс е зад мен!

12:50
Берба: Страхотно е, че сър Алекс е зад мен!
Димитър Бербатов заяви, че се чувства изключително доволен от публичната подкрепа, която получава от мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

Българинът изживява труден период в последно време, но Фърги никога не си позволи да критикува своя играч, а напротив, винаги говори суперлативи за нападателя.

"Знам, че феновете на тима са видели само искрица от моите качества. Мога много повече, но огромните очаквания ми пречат доста. Въпреки това е страхотно да играя под ръководството на Сър Алекс, който винаги ме подкрепя и вярва в мен. В правилния отбор съм и съм уверен, че за в бъдеще всичко ще се развие добре за мен", коментира българинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Anaxagoras
15.12.2009 20:08

Пред медиите винаги говори със суперлативи за Бербо, но какво всъщност мисли само той си знае. Факт е, че Бербо беше резерва в полуфинала и финала за ШЛ. Факт е, че лятото направи оферта за Бензема. Бербо нека сам си направи изводите ако може и ако иска.

holliwood
15.12.2009 15:08

еми може би го мъчи коляното което му пречи да покаже играта на която е способен тои тук казва че огромните очаквания му пречат затова той показа само някои от нещата който може т.е показа само искрица от себе си аз знам че той може много повече от това като в тотнъм но ще видим след операцията може би след 3-4 месеца когато мачовете ще станат найстина горещи и много сериозни *party* *thumb_up*

danman
15.12.2009 14:14

Хубаво е човек да си вярва,но само с това не става.Вече втора година го чакаме да покаже тези негови,толкова прехвалени качества,но всичко си остава в сферата на надеждите.