Юнайтед не сбърка срещу Болтън, Бербо с отлична игра

19:16
Юнайтед не сбърка срещу Болтън, Бербо с отлична игра
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:0 над Болтън в мач от шестия кръг в английската Висша лига. Цял мач за "червените дяволи" записа българският нападател Димитър Бербатов, който не отбеляза гол, но игра отлично в срещата. Така шампионите на Англия показват, че навлизат в оптимална игрова форма, след колебливото начало на сезона.

Попаденията за тима воден от Сър Алекс Фъргюсън станаха дело на Кристиано Роналдо от спорна дузпа в 59-а минута на срещата и на влезлият като резерва Уейн Рууни в 77-а минута.

Резултатите от 6-я кръг във Висшата лига:

Евертън - Ливърпул - 0:2
Нюкасъл - Блекбърн - 1:2
Астън Вила - Съндърланд - 2:1
Стоук Сити - Челси - 0:2
Фулъм - Уест Хям - 1:2
Мидълзбро - Уест Бромич - 0:1
от 19:30 часа е срещата Арсенал - Хъл Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Premiership
28.09.2008 00:26

Игра много по добре от колкото в миналите срещи има какво да се желае още но в никакъв случай неможе да говорите, че е играл лошо имаше страхотни подавания и наистина в повечето от ситуациите не му връщаха жестовете.Пожелавам успех на Митко и да вкара по бързо първия си гол наистина му е нужен.

exiter
27.09.2008 21:38

Обаче тия чифути от Юнайтед го изолират. Днес имаше поне 5 случая, в които се беше пласирал много добре, но въпреки това не получи пас и съответно последва безидейно центриране или пас към играч, който не се намира в толкова изгодна позиция.

reinmaster
27.09.2008 20:02

стига с критиката!!!Вие гледате всичко от тази му страна,а има и друга.Бербатов не е имал предсезонна подготовка, сищо така се намира и в нов клуб.Това означава нова обстановка, нов тренйор,нови съотборници.
Не бих заявилм, че играта му беше лоша предвид фактите изброени горе.Игра добре, имаше няколко положения, а също и доста добри подаваня.

UtherX
27.09.2008 19:42

Не знам ама Бербатов гледаше мача без билет 4/10