Нападател на Ботев се барикадира

09:06
Нападател на Ботев се барикадира
Централният нападател на Ботев Пловдив Ерик Кабу се е барикадирал в квартирата си и не ще да излиза, довериха очевидци от Съдийския квартал в Пловдив, съобщава "7 дни спорт".

Наемът на квартирата на ганаеца не е плащан от месеци. Хазяите на Кабу търсят помощ от полицията, за да извадят футболиста от апартамента.

Отделно Кабу си има и други проблеми. Африканецът е заплашен от екстрадиране от България, защото визата му изтече, а Димитър Христолов не прави нищо, за да я удължи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
15.12.2009 09:38

В казаното по-горе имам правописна грешка: Исках да кажа, че съвсем нормално е финансовият баланс да е на - накрая на сезона за сметка на президента, а не на +. Все пак той има честта да си прави реклама с отбора си.

charpaka
15.12.2009 09:36

Срамота за тея момчета, които се бориха мъжки 2 години на мускули. Съжалявам, че най-старият отбор в България отива на гибел. Хора като тази мижитурка ХРИСТОЛОВ нямат никакво, ама никакво място в Пловдивския футбол, същото се отнася и за Галя Топалова. Тея хора ламтят за пари, те не са за футболни президенти. Футболният президент трябва безрезервно да стои зад отбора си и да издържа отбора като дори не на - в края на сезона, а не на + както искат да бъдат някои хора в БГ. Да си президент на клуб е превилегия, а не печаливш бизнес, както някои хора тук се опитват да правят.