Боби маха Димо днес заради Левски и \"сините очила\"

08:58
Боби маха Димо днес заради Левски и \"сините очила\"
На днешното извънредно заседание, което шефът на БФС Борислав Михайлов свиква, ще падат глави, твърди "Тема Спорт".

Според изданието, Боби събира Изпълкома, за да отстрани шефа на съдиите Димо Момиров, който ще бъде заменен от Костадин Гергинов.

Левски поиска Момиров да бъде махнат от поста си и Боби Михайлов ще се съобрази със "сините" стонове и вопли, които проглушиха България. Така след като реферът безобразник Ставров отряза главата на Левски във Варна, в БФС се видели принудени да клекнат пред шампионите и ще изпълнят тяхното желание.

Рокадата ще бъде извършена днес. Боби Михайлов е получил серия от гневни обаждания заради скандалното изказване на Момиров в ефира на Канал 3, в което варненецът призова: "Свалете сините очила!".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
14.12.2009 14:51

Вярно, че червеният картон на Кишишев не беше правилен, защото трябваше да му го покажат много по-рано за ритник в стил Рабех. В Своге се гавриха с онази смешна дузпа, срещу Литекс още по-лошо, а сега срещу Черно море съдиите направо надминаха себе си.

krasenco
14.12.2009 13:30

Първо червения картон и на Кишишев не беше правилен!После играч на Левски удря леки шамарчета на съдята-чист червен картон!За мача на Цска:всички фаулове са за Литекс.Свириха 4-5 несправедливи засади,в повечето от който нападателите оставаха сами срещу вратаря.Просто го приемете!Съдиите тази година свирят за Литекс!Явно Г.Ганчев е кихнал малко парички.

Lucas_Podolski
14.12.2009 13:21

Кое му е явното бе! Няколко погрешни фаула и 1-2 спестени жълти не са подпиране! Ние тук говорим за:
1. Нелогичен червен картон за Еньо и гол при нарушение за 2:2 (клинично важен гол за изхода на първенството) в Мача с Литекс
2. Отменен гол за фаул срещу вратаря, извътшен от СЪОТБОРНИК при 1:1 (отново важен гол, който обръща развоя на мача) и спестен чревен картон за явен удар без топка по Веско Минев.
Я сега ти ми кажи тези явни пресъпления срещу футбола, как се сравняват с "подпирането" срещу цС*ка!?!?!?!?!

krasenco
14.12.2009 13:05

Тука дразнещото е че когато Левски се оплачи се маха съдя,а когато другите отбори се оплачат не се махат.Да не бил на мача Цска-Литекс съдята да свири добре.Съдята явно подприраше Ловчанлий,но Цска успяха да победят и всичко остана скрито *wink*

niki_1961
14.12.2009 11:48

ПРАВ Е ПЕНАТА ДОКАТО НЕ СЕ ОБЕДИНИМ В ОБЩАТА КАУЗА ...ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА...погледнете какво става във добрата стара АНГЛИЯ стадиони пълни фенове и радостни и тъжни но футбола продължава...треньори се поздравяват...футболисти също ...не е като при нас ГОНЗО постоянно реве БАТКОВ му подражава все някой им пречи...не казвам че и при другите е по-светло....но докато това продължава нито шампионска лига нито уефа а пък за европейски и световни финали ЗАБРАВЕТЕ....

lubo_309
14.12.2009 11:00

Какви сини ичила бе пич, кви пет лева?!? Те Ц(*КА не се ли оплакваха от Баничката след мача с Локо Сф?!? К'во му беше наказанието на тоя? А на съдията от вчера, не че съм гледал мача, ама всички викат, че се е поизложил доста! А да не говоря как свири оня и на мача Левски - Литекс. Ми ако Батков ме отказа да ходя на Герена, тоя пед*л Момиров, ме отказа да ходя да гледам и мачове от Б-е групата, заради подпиранията на разни отбори, от поръчкови рефери дето лижат задници, а от скоро може и от мачовете по телевизията да се откажа. За кво да си тровя нервите със скапани играчи дето не могат да си подадът топката, не си покриват зоните, а и не помагат на другите в отбора, а като сложиш и некви прости и кьорави съдии к'во да гледам?!? Терена дето е изкопан като нива? Това не ми се гледа! Мога да изляза и на тересата и да гледам футболното игрище отдолу дето има бурени по 1,80 високи. Все същото ще е! А е безплатно!

Lucas_Podolski
14.12.2009 10:36

Сините стонове и вопли! Абе неандарталц нещастен, кой те е сложил да пишеш тук бе малкоумник. На интересен ли се правиш??? Само малоумници като теб не виждат проблемите със съдийството!! Сигурен съм, че си се тръшкал в земята когато чорбата ги порязаха срещу Локо! А сега си затваряш очите, нали свиня!!! Та даже и иронизира! Затова сме на такова ниво, защото докато единия го режат, другия се подиграва, без да си дава сметка, че утре и на твоя мизерен отбор може да се случи!!

Notlike
14.12.2009 10:33

Свински са вашите глави! Глупаци! Момиров е напълно прав. Веднъж съдията да не подпира Левски и светът паднал. А цялото говеждо ръководство на БФС - вън! Затова махнахте и Пената, и Камата, и сложихте сини педали, които не са виждали топка през живота си!!! Мият си ръцете тея скапаняци.. *angry* .. нека на "Тича" да дойде и ЦСКА и съдията да отмени два гола на "моряците" и 5:0 да ги бием и тях!! И после бой в агитките, нещастници долни, шопи! Простотията в България се дели на София и всичко останало *thumb_down*

torres_229
14.12.2009 10:26

А бе , да ви имам свинския сайт и на вас !!! Колко отбора се оплакаха от тая свиня на картинката ?? Колко ?? Да не би да е само Левски... Бутали са ни ,може не 10 ,ами 20 години ... А вас като са ви бутали комунягите цял живот ,некой нещо направи ли ?? Естествено ,че ще искаме тоя плондир да се махне.. Провали сумати мачове... И ще провали още !