Самп и Рома изпуснаха да се бият

23:42
Самп и Рома изпуснаха да се бият
Сампдория и Рома не успяха да се победят и завършиха 0:0 на стадион "Луиджи Ферарис" в зрелищен мач от Серия А.

С този резултат двата тима събраха по 25 точки и се изкачиха съответно на пето и шесто място във временното класиране на първенството.

През първото полувреме дорианците имаха леко превъзходство и бяха по-близо до гола. В 15-а минута Манини стреля от воле и топката профуча точно над напречната греда. Осемнайсет минути по-късно Паломбо центрира опасно и Серджо с мъка боксира.

В 34-а минута след корнер Станкевичус удари греда след удар с глава, играчите на Рома обаче изчистиха топката.

След почивката "вълците" излязоха сякаш по-мотивирани и изглеждаха по-изобретателният отбор във фаза атака. В 65-а минута Перота пропиля строхтна възможност. Тоти изведе халфът само срещу вратаря, ударът на Перота обаче мина встрани от мрежата на Кастелаци.

Минута по-късно отново Тоти центрира от корнер, Вучинич с глава стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на Самп с мъка изби. В 71-а минута капитанът на "вълците се освободи от своя персонален пазач и стреля опасно встрани от гредата. Изглеждаше, че голът за Рома виси на косъм, но в последните минути и двата състава не успяха да нарушат статуквото и срещата завърши при нулево реми.

Сампдория - Рома 0:0

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари