Бардон: Нямам думи, пародия!

15:55
Бардон: Нямам думи, пародия!
Ветеранът Седрик Бардон типично по европейски отказа да коментира съдийството на мача между Черно море и Левски.

Французинът беше доста унил след гаврата на рефера с неговия отбор.

"Нямам думи, просто нямам думи. Получи се поредната пародия в българския футбол. Тежко ми е, не ми се говори", сподели Бардон след края на двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
13.12.2009 17:44

Еми Тринидат не е президентска държава 1-вото което е *lol* Нито Тобаго...въпреки,че се съмнявам да знаеш изобщо каде са намират а изобщо не си чувал,че са острови който са се обединили! Както и да е на неуките им е простено но поне не говори като незнаеш!Другото което е Боико а не Бойко!!! Поне това трябва да знаеш *sick* 3-то имаш още 20 правописни грешки! "Още по-преди" така се озказват децата до 5 годишна възраст ...Ама си говори както казах вече неуките много говорите ама нищо не казвате!

bobifootball
13.12.2009 17:36

Сега е съдията, преди за трансферите беше ЦСКА още по-преди беше Мъри Стоилов а още по-преди Нско Сираков.Просто идиотията на великия тандем ПАТКОФ-ГОВНЬО няма граници.Ха да ви е честито *party* и съм сигурен щото за следващите ви ВЕЛИКИ провали ще са виновни Барак Обама, Бойко Борисов, папата, Бен Ладен и президента на Тринидат и Тобаго съвместно с извънземните и массиянците.Ха да ви е честито *lol*