Домакинов: Правилно отмениха моя автогол!

15:34
Домакинов: Правилно отмениха моя автогол!
Защитникът на Черно море Николай Домакинов заяви, че реферът Ставров правилно е отменил автогола на "моряците" в края на първото полувреме.

"Мисля, че съдията имаше основание. Може би е видял, че някой ме е бутнал при корнера. Тотално разбихме Левски, за какво толкова се оплакват. Искаха да сме агресивни и ето - бяхме много агресивни и си взехме нашето", заяви бившият капитан на Ботев Пловдив след края на срещата.

Напомняме ви, че Домакинов вкара топката в собствената си врата в 43-а минута след корнер за Левски, но Станислав Ставров отмени гола и отсъди фаул за "моряците".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stefchov
21.12.2009 10:09

*lol*само cska левски много сте смешни бе *thumb_down* *erm*

ioga08
13.12.2009 20:48

И това ако е футбол аз сигорно съм трамвай.Този път Батков е прав.Немоще някакъв си Момеров и далеч от футбола съдия да решават кой трябва да е победител.Като цяло Варненци играха много навито но съдията да види кой първо игра опасно/зачервения картон/и след това добре ама много добре да види гола койго отмени.Варненци сами си бутнаха вратаря и е чист авто гол.А по време на червения картон дори се видя как варненски състезатели го блъскат и удрят.Така че ако иска БСФС да излезе с чест от тази ситуация законно мача трябва да се преиграе.Но това няма как да стане и затова повече български футбол няма да гледам.Най големия длъжник/Бербатов/го направиха мъж на годината и второ докато не исчистят имената светини-Левски,Ботев , атака също и заради исписаните имена на латиница.Аз съм Българин и съм карловец а вие сте едни продажници.Виж те си собствената ВИНА за спорта в България

fuLL_Tim3
13.12.2009 16:59

тоя предал със какви очи го казва това.... копеле мръсно *angry*

leki4kiq
13.12.2009 16:19

Абсолютно съм съгласен с sibokо,така че и с тоя гол,и без тоя гол вие сте смешни и жалки,другата година в Б група говеда *stop* *beer* *lol*

carterMVP
13.12.2009 16:09

Няам думи , тоя човек заслужава НАЙ-ЛОШОТО !!! ПЕДЕРАААААААААААААААААCT !!!

mel4o
13.12.2009 15:45

тоя как може да е толкова нагал !!! направо безумие *thumb_down* *sad*