Тотнъм договаря класен нападател за малко пари

13:30
Тотнъм договаря класен нападател за малко пари
Тотнъм е близо до привличането на нападателя Горан Пандев от Лацио за сумата от 3 милиона паунда, твърди "Дейли Мейл". Македонецът още няма изигран официален мач за "орлите" през този сезон, тъй като през лятото отказа да поднови договора си с клуба и изрази амбицията си да премине в друг състав през 2010 година.

Шефовете на римския клуб пробваха да принудят македонеца да подпише нов контракт с клуба, за да може отново да играе на най-високо ниво, но Пандев категорично отказа да се обвърже с "орлите".

Сега ръководството на Лацио ще се опита да махне Пандев още през януари, за да може да вземе поне някакви пари от напускането на играча.

Интер също се интересува от нпадателя, но "орлите" не искат да продадат една от звездите си на опонент от местното първество и затова са приели офертата на Тотнъм, чийто цели през тази кампания са влизане в топ четири на Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
13.12.2009 13:46

Пандев е добър нападател но едва ли в Англия ще покаже тва което правеше в Италия повечето футболисти идвашти от Италия в Англия се провалят а примерите са много..

Kura_na_qnko
13.12.2009 13:44

Да си го взимат.Аз не мога да разбера за какво им е на Интер ,които се борят за титлата резерва на Лацио ?!??!