Сър Алекс вярва в нападението на Юнайтед

11:02
Сър Алекс вярва в нападението на Юнайтед
Сър Алекс Фъргюсън заяви, че ротацията е основата за успеха в нападението на Манчестър Юнайтед. Докато Кристиано Роналдо започва да показва навлизане в оптимална форма, то Димитър Бербатов и Уейн Рууни явно имат да наваксват в изявите си. Единствено Карлос Тевез от началото на сезона покава отлична форма по време на срещите на "червените дяволи".

Днес Юнайтед посреща отбора на Болтън на "Олд Трафорд" и очакванията са свързани с безпроблемна побада от страна на момчетата наставлявани от Сър Алекс. Големият въпрос пред наставника на Юнайтед е кой да излезе като титуляр в атаката на домакините.

"Със сигурност Тевез ще играе срещу Болтън. Когато има много футболисти винаги се намират и проблеми. Бербатов изигра два много трудни мача, а преди това нямаше никакво време да се адаптира към отбора - знаете, че премина при нас в края на трансферния прозорец", заяви Сър Алекс.

"При нас е важно да осъществим ротацията в атаката по най-добрия начин. Така ще можем да запазим нападателите си свежи и винаги готови да покажат какво умеят. Всеки мач ни прави по-добри и вярвам, че съсвем скоро ще влезем в оптимална форма. Мисля,че днес ще вкараме много голове", каза още мениджърът на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lastkoz
27.09.2008 14:54

Да се надяваме че сър Алекс ще се окаже прав в това което казва. Успех на бербо и дано напрви добър мач, че вече е крайно време за гол даже.