Китайци напират да купят Берба и \"дяволите\"

08:53
Китайци напират да купят Берба и \"дяволите\"
Китайски консорциум е предложил 1 милиард паунда на фамилия Глейзър за английския шампион Манчестър Юнайтед.

Според информациите, шестима милиардери са се обединили, за да изкушат американските собственици на тима с неустоимо предложение.

"Това ще бъде най-голямата покупка в историята на световния футбол", коментира за "News of the World" източник от Банкок.

"Ние сме си написали домашното и знаем, че фамилия Глейзър изпитва затруднения по погасяването на заема, който взе, за да купи клуба. Сега е най-точното време за подобно запитване. Финансите са на лице и всичко зависи от Глейзър. Ако подобна сделка се осъществи, инвестициите на Абрамович в Челси ще са нищожни в сравнение с тези в Юнайтед", допълва още въпросният тайнствен информатор на английския таблоид.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
14.12.2009 00:30

Не казвам че стадиона е направен от тях, а че полагат идеални грижи за него.А това не е много евтино.Като говорим за стадиона, те имат планове да го увеличават и за това купуват близките къщи, когато купят достатъчно ще ги съборят и на тяхно място ще бъде разширен стадиона.В момента са купили към 40% от нужните.А от къде знам, че дават пари?Замисли се, дадоха 30 милиона за Бербо, предложиха 30 милиона на тевес за да остане, влагат много пари в школата (виждат се младите таланти) и вдигат заплатите на играчите, за които има съмнение, че ще напуснат.Има ли смисъл да изброявам още?А ние не сме като твоят отбор - имаме си чест и история, не се надяваме и нямаме нужда някакъв руски боклук да ни купи и да ни направи отбор *smile* .Глейзър правят всичко по силите си за Юнайтед!И това си личи.Ако продължават по този начин да поддържат Ман, аз лично като фен на Дяволите се надявам да останат поне до края на новото десетилетие *wink* .

DenteMente
13.12.2009 17:49

darkspeed е стадиона най-големия след Уембли...той да не е направен преди 2 години? Саф като искал пари винаги му давали.... аха вие сигурно знаете всичко а? не всичко е новини по вестниците сесе? Има неща който само те си знаят такаче не ми пишете простотий от сорта на "погасяват си дълговете само с спечелените пари от титли и тн" Откаде знаете? Прочетохте някаде? *lol*

darkspeed
13.12.2009 17:31

Те си го плащат..Никъде не са го прехвърляли, а и не го плащат с пари от трансфери.Погасяват си го с парите, които зимат от печалба (спонсори, титли, участия по различни турнири и т.н.), което си е напълно нормално.

Alifasko
13.12.2009 17:07

Да точно така 700 000 000 милиона дълг го прехвърлиха Манчестер да го изсплаща направо страхотно *thumb_down*

darkspeed
13.12.2009 15:29

НЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕ!Глейзър може и да имат дългове, но не ги погасяват с пари от трансфери и се грижат за отбора прекрасно!Винаги когато САФ поиска пари за играчи му се дават.Стадиона е най-големият в Англия след Уембли, полагат добри грижи и за него, всичко си е идеално.Тия 6-мата китайци всичко ще прецакат.Че те няма да могат да се разберат никога, всеки ще си има различно мнение.Само ще съсипят Ман.Дано това не се случи!Ако отбора ще се продава трябва да се купи от един човек, максимум двама.И за предпочитане да не са някакви китайци, или пък недай боже араби..

manunited666
13.12.2009 11:09

mari6a замълчи моляте.Китайците не са комунисти.Комунисти са Северна Корея не Китай.Пък и думата КОМУНИЗЪМ не е мръсна дума.

Alifasko
13.12.2009 11:03

Сега е времето Глейзър само източват Манчестер време е да се махат.Ако това е истина сам много доволен *thumb_up*

vanko88
13.12.2009 10:39

Не се учудвайте, ако тея купят отбора, ще стане ужас в Европа, започва се китайското нашествие....

mari6a
13.12.2009 10:26

А , бе тия КОМУНИСТИ искат да купят целия свят *lol* *erm*