Пенев: Доволен съм, това искам да виждам

20:04
Пенев: Доволен съм, това искам да виждам
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе доволен от играта и победата на "червените" над Литекс с 1:0 днес в 1/8-финал от турнира за Купата на България.

"Това е лицето на ЦСКА, което искам да виждам. Очевадно е, че днес играхме по-добре. Сега е много важно да намерим постоянство в представянето ни. Нямаме изявен голмайстор, но пък разполагаме с едно от най-резултатните нападение и най-стабилната защита в "А" група, това е добър показател. Борбата за нас продължава. В първенството изоставаме с 4 точки, това са две грешни стъпки на Литекс", сподели Пенев.

"Много отбори вече са в почивка. На нас обаче ни предстои мач с Рома, който се надявам да изиграем на едно добро ниво и да покажем добър футбол", добави още наставникът на ЦСКА.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

venticy
15.12.2009 17:48

Само ЦСКА *thumb_up* Пожелавам успех и на Левски , преди всичко сме Българи Нека поне накрая малко да се отсрамим - айде българи , давайте юнаци
*lol* *party*

venticy
15.12.2009 17:44

айде ЦСКА покажете защо сте легендарен отбор и въпреки че мача с Рома е без значение - бийте ги за кефа на верните ви привърженици ... Както на времето Ювентус с 3:2.Победа и пак победа ние пеем само за победа - айде наште покажете мъжество *party*