Три гола не стигнаха на Челси да бият коравия Евертън

18:57
Три гола не стигнаха на Челси да бият коравия Евертън
Челси и Евертън завършиха 3:3 в интригуващ мач от 16-я кръг на Висшата лига.

Отборът на Карло Анчелоти разочарова най-вече с представянето си в защита и няма победа вече четири срещи във всички турнири.

Двубоят започна лошо за домакините от "Стамфорд бридж" и в 12-а минута след центриране и въздушно единоборство, топката първо срещна страничната греда, след това се удари в гърба на Петър Чех и влезе във вратата за 1:0 в полза на "карамелите".

"Сините" обаче реагираха много бързо. Луи Саха загуби една топка в собствената си половина, футболистите на Карло Анчелоти организираха мигновена контра и Дидие Дрогба изравни с хубав шут в 18-а минута. Пет по-късно пък отново Саха не успя да изчисти в наказателното поле на гостите, Никола Анелка овладя и с техничен удар направи обрата пълен.

Евертън обаче отговори в 45-а минута, когато Якубу Айегбени се ориентира най-добре след разбъркване пред Чех и вкара за 2:2.

Втората част започна с натиск на Челси и лондончани отново поведоха. Дидие Дрогба получи хубав пас по земя в пеналта на "карамелите" и отбеляза третия гол за своя отбор. Чех и защитата на "сините" обаче отново разочароваха 5 минути по-късно. След центриране от фаул и грешка на вратаря, Саха изравни.

Домакините отново натиснаха и в 75-а минута Тим Хауърд спаси хубав шут на Михаел Балак. След това и Дрогба получи хубав пас в пеналта, но от трудна позиция би встрани. Балак в продължението също стреля неточно.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
13.12.2009 01:42

в този мач Евертън имаха късмет и успяха да вкарат 3 ама много много мишкарски гола *sick* та те нямаха точен изстрел в вратата *thumb_up* но какво да се прави това е когато и късметът ти обърне гръб се случват и такива неща ... най-доброто нападение в Висшата лига показа на какво е способно *smile* но най-важното е че дори и след този мач на Челси , сега вече сме с 3 точки пред Юнайтед *party*

DenteMente
13.12.2009 00:21

Какво по-хубаво ли? Челси не губи точки а печели 1 точка вие губите точки *lol*

VeneSotirov
12.12.2009 21:03

"коравият" Евертън *lol* Те тия в последните 2 месеца имат 5 точки на кръст, корави били.Няма да говорим и за 10-те им липсващи и контузени играчи. Просто Челси не подходиха сериозно, можеше и 5:0 да е мача, но не си реализираха всичките положения. А може и букитата да имат пръст в тая работа *thumb_up*

sasedq
12.12.2009 20:35

man_utd_fan да какво по хубаво. И манчестър падат на полувремето.Ако не се възползват от равния на челси просто незнам.

man_utd_fan
12.12.2009 19:30

Какво по-хубаво! Челси губи точки, а аз хващам мача на точен *party*

Dido_Man_U
12.12.2009 18:58

И пак правописна грешка има пише се Бият а не Бъят *lol* *lol* *thumb_down*