Голово шоу на \"Рийбок\", Ман Сити се добра до точка с човек по-малко

18:57
Голово шоу на \"Рийбок\", Ман Сити се добра до точка с човек по-малко
В страхотен мач на "Рийбок стейдиъм" Болтън и Манчестър Сити направиха равенство 3:3 в двубой от 16-я кръг на Висшата лига.

"Тротърс" откриха още в 12-а минута, след като Лий центрира остро топката отляво, топката стигна до непокрития Иван Класнич, който отблизо прати топката в мрежата.

Сити упражниха натиск, след като получиха това попадение и в 28-а минута Тевес изпревари Муамба в наказателното поле на Болтън и с безпощаден изстрел възстанови статуквото - 1:1.

В края на полувремето изглеждаше, че "гражданите" контролират събитията на терена. Да, но в 42-а минута Гари Кейхил получи топката на границата на наказателното поле след изпълнение на тъч. Бранителят овладя слабо топката, но после се обърна и с левия крак отбеляза чудесен гол с фалцов удар, който нямаше как да бъде хванат от Шей Гивън.

Манчестърци бързо се върнаха в мача. В 44-а минута след красива многоходова комбинация, направена с едно докосване, Крейг Белъм изведе в коридар Майка Ричардс и защитникът с клинично точен шут изравни резултата.

През второто полувреме домакините пробваха да упражнят известен натиск пред вратата на "небесносините". В 52-а минута след центриране отляво, топката попадна у Иван Класнич, който от воле вкара втория си гол в срещата и пак изведе Болтън напред в резултата.

25 минути преди края на срещата ситуацията за гостите още се влоши, след като Крейг Белъми получи втори жълт картон и бе изгонен от рефера. Така Болтън се приближи доста близо до успеха в това местно дерби.

В 77-а минута обаче Карлос Тевес показа защо е един от най-добрите нападатели в света. Аржентинецът овладя топката на границата на пеналта и между трима бранители на Болтън той стреля с левия крак и не остави шансове на стража на домакините - 3:3.

Този резултат остана непроменен до последния съдийски сигнал, въпреки многото положения и пред двете врати в последните минути.

Видео от мача вижте ТУК!


Ето и резултатите от всички мачове във Висшата лига, играни от 17.00 часа:

Бирмингам - Уест Хям 1:0

Челси - Евертън 3:3

Бърнли - Фулъм 1:1

Хъл Сити - Блекбърн 0:0

Съндърланд - Портсмут 1:1

Тотнъм - Уувърхямптън 0:1


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gylybnik
12.12.2009 20:21

ееее ама тевес играе и бележи а нашата звезда чат пат непопада и в отбора!!! *lol*