\"Дяволите\" отново с двама халфа в защита

13:01
\"Дяволите\" отново с двама халфа в защита
Манчестър Юнайтед за пореден път ще преквалифицира халфовете Майкъл Карик и Дарън Флетчър в защитници за днешното домакинство на Астън Вила от Висшата лига.

В състава на "червените дяволи" огромна част от бранителите са контузени и поради това в мачовете срещу Уест Хям и Волфсбург Карик и Флетчър трябваше да се подвизават на непривични за тях позиции.

Нещо повече, срещу "вълците" полузащитникът Дарън Гибсън партнираше на Карик в сърцето на червената отбарана.

"Хубаво е, че за този мач Неманя Видич се завръща и ще партнира на Майкъл в центъра на отбраната. Дарън пак ще е десен бек, а Патрис Евра ще започне отляво", разкри наставникът на тима сър Алекс Фъргюсън на вчерашната си пресконференция.

Шотландецът обаче не разкри плановете си за нападението на тима. Майкъл Оуен вкара хеттрик в сряда и медиите на Острова предполагат, че той пак ще е титуляр и ще си партнира на Уейн рууни. Димитър Бербатов пък, най-вероятно пак ще търка пейката на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

guess_who
12.12.2009 15:51

Оуен си е супер добър играч и даже по добър от Бербатов но Сър Алекс малко късничко се усети че е купил Бербатов за нищо. Хайде Майкъл още един хеттрик *thumb_up*

crissttiano
12.12.2009 14:31

ShefkaTa много добре му го каза на тоя смешния *smile* АРЕ ЮНАЙТЕД

ShefkaTa
12.12.2009 14:12

malkiq_muk ония глупак има златна топка на 21 години, ония глупак е вкарал повече голове и HT само докато е играл в Liverpool, че и след тва, така че май ти си глупакът!

malkiq_muk
12.12.2009 14:01

Не се знае още,но сега САФ сигурно ще пусне оня глупак Оуен,защото направи хетрик срещу Волсбург *angry*

theman666
12.12.2009 13:59

ТАЯ РАБОТА С БЕРБАТОВ НЕ МИ ХАРЕСВА *angry* АКО ТОЙ ТЪРКА ПЕЙКИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС