\"Гадно ми е за Кристиано и Кака!\"

12:23
\"Гадно ми е за Кристиано и Кака!\"
Халфът на Валенсия Хуан Мата заяви, че е доста разочарован от факта, че Кристиано Роналдо и Кака ще пропуснат сблъсъка между "прилепите" и Реал Мадрид тази вечер. Както е известно, Кака е аут заради травма, докато Рон няма да играе, тъй като изтърпява наказание за получен червен картон.

Мата, който е юноша на мадридчани, изрази своята увереност, че Валенсия ще вземе добър резултат от дербито, тъй като в момента тимът се намира в добра форма.

"Съжалявам, че те няма да са терена, защото така щеше да стане още по-добър мач. И Кака, и Кристиано са невероятни футболисти и щяха да допринесат затова вечерта да бъде незабравима", коментира Мата.

"Мисля, че можем да спечелим предстоящата среща. Намираме се в добра форма и можем да надделеем над всеки в Примера. По-рано през сезона бяхме близо дори да вземем трите точки от Барселона, но тогава нямахме шанс", допълни полузащитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladolinko
12.12.2009 13:37

ама моля ви се бе какви са тези изказвания ?! можехме да вземем ... ама нямахме шанс ... " ами щом като сте нямали шанс значи не сте можели да вземете !

DenteMente
12.12.2009 13:27

"тиах" "6те" ко каза ко? *lol* ти май не само си фен на 20 отбора а и си неграмотен! Кой ще биеш пък ти? "6те ви биеме" голям "бияч" си ти