Анри недоволен, мисли да напусне \"Ноу Камп\"

15:37
Анри недоволен, мисли да напусне \"Ноу Камп\"
Френският нападател на Барселона Тиери Анри изрази недоволството си от факта, че рядко намира място в стартовите 11 на Барселона и обмисля възможността да напусне клуба през идващия зимен трансферен прозорец.

"Ако нещата се развиват по същия начин за мен ще трябва да поговоря с треньора за своето бъдеще", заяви Анри в интервю дадено за "Екип".

Голмайсторът на Арсенал за всички времена се надяваше да получи титулярно място след продажбата на Роналдиньо в Милан, но до този момент прекарва повечето време на пейката.

"В началото на сезона имахме разговор с треньора и мисля, че постигнахме съгласие относно моя статут в отбора, и позицията на която ще играя", допълни Анри.

В момента Гуардиола използва като централен нападател Самуел Ето\'о, а по левия фланг на полузащитата се подвизава Андрес Иниеста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasho75
27.09.2008 01:20

Е какво нама да иска да си ходи като тия му ебаха майката за 2 години.Отиде там с голями надежди,а то какво стана-нищо-да беше си стоял в Арсенал и миналата година надали МанЮ щеше да се радват толкова.