В Лясковец правят вафла с лика на Стоичков за Световното

08:50
В Лясковец правят вафла с лика на Стоичков за Световното
Специална вафла "Стоичгол", произвеждана по уникална технология от фирмата за сладкарски изделия "Ден и нощ" в Лясковец ще хрускат българи и африканци съвсем скоро, пише "Труд".

На опаковката ще грее ликът на Христо Стоичков, като се очаква Камата да пристигне от ЮАР за събитието. Дизайнът е по проект на доц. Пеньо Пенев, преподавател в художествения факултет на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Ицо е разрешил името му да бъде използвано и вече са внесени документите за регистрация на марката в патентното ведомство.

Вафлата ще се произвежда в новия цех на фирма "Ден и нощ", който дава хляб на 25 души. Ще се изнася и в чужбина, включително в ЮАР, където догодина е световното, а сега Стоичков е на гребена на вълната там като треньор на Мамелъди Съндаунс. Вафлата ще подслади живота на чуждите туристи в южноафриканската страна по време на световното през лятото.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
12.12.2009 13:36

Е то тоя селяндур за друго не става вече освен за селски "фафли" *lol* Голям играч а като човек е долен боклук...Голямата звезда с милионите а майкаму и баща му седат и се чудат какво да ядът...Ега цял живот това ти е най-големия успех да си на опаковката на "фафла"

tol4o
12.12.2009 12:15

а ти си най-продънения селяндур *lol*

bobygbg
12.12.2009 10:04

Това Лясковец е най-продъненото село в БГ. Представете си за Европа. *lol*