Ивелин Попов със специален чепик срещу ЦСКА на \"Армията\"

08:06
Ивелин Попов със специален чепик срещу ЦСКА на \"Армията\"
Нападателят на Литекс Ивелин Попов си поръча нови специални обувки, с които се надява да вкара гол на ЦСКА в днешния двубой на "Българска армия", пише "7 дни спорт".

Чепиците са изготвени от "Найк" по заявка на Попето. Отстрани са извезани новият номер на футболиста – 71, името му и българското знаме.

Бутонките пристигнаха точно преди двубоя със Спортист Своге и националът се закани да вкарва с тях във всеки мач. С отбора от града на шоколада играчът спази заканата си, сега се надява тенденцията да продължи и на "Армията". Ивелин е отбелязал на всички софийски отбори в Ловеч, но в столицата не се е разписвал нито веднъж, което допълнително го мотивира да вкара гол днес срещу "червените".

Все още не е ясно дали Попов ще излезе като титуляр срещу ЦСКА или ще остане резерва. Най-вероятно Ангел Червенков ще заложи на същия състав, с който победи "армейците" в Ловеч с 2:0. Бразилецът Дока Мадурейра вече е излекуван и влезе в групата за мача. Със сигурност обаче Попов ще влезе в игра поне през второто полувреме.

Самият Червенков по-рано през седмицата даде отлична оценка на включването на Попов в мача срещу Спортист и заяви, че това е една от най-добрите новини в Литекс в последно време.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
12.12.2009 23:38

Този олигофрен, и обувките на Кристиано Роналдо да има, ще си остане същия ...алкохолизиран чалгаджия! *lol*