Четирима футболисти на Реал Мадрид поискаха да напуснат

19:37
Четирима футболисти на Реал Мадрид поискаха да напуснат
Четирима футболисти на испанския гранд Реал Мадрид са обявили желанието си пред клубното ръководство да напуснат "Сантяго Бернабеу", съобщава "Марка".

Рууд ван Нистелрой, Рафаел Ван Дер Ваарт, Фернандо Гаго и бранителят Кристоф Метцелдер са изявили желание да бъдат трансферирани през януари в клуб, в който ще играят редовно и ще могат да се подготвят за предстоящото световно първенство.

Плеймейкърът Рафа Ван Дер Ваарт не получава почти никакви шансове след завръщането на Кака, а положението при Гаго е идентично, след като Пелегрини разчита на Ласана Диара и Шаби Алонсо. Германският бранител Метцелдер пък не намира място в центъра на защитата при наличието на Пепе, Раул Албиол и Серхио Рамос.

Ръководството на "белите" е склонно да пусне единствено Ван Нистелрой, който има едва десетина минута в Примера от началото на сезона. Гути също искаше да напусне след скандал с наставника Мануел Пелегрини, но генералният директор Хорхе Валдано разреши проблема.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LiverpoolLegend
12.12.2009 00:54

Хаха бил малко старичък тоз сиг. е на 34 год. Това не означава че е стар...

carterMVP
12.12.2009 00:11

Знам , ебавах се ... *thumb_up* *lol* *lol* но е готино за секунда да си помислип нали ? *lol*

fuLL_Tim3
11.12.2009 23:38

ае брато... и аз съм за левски ама какво говориш ти е .... за 5 месеца ще фалира тима ако дойде нистелрой.... *wonder*

carterMVP
11.12.2009 22:43

Левски да не се ослушва а да купи Рууд Ван Нистелрой , защото ни трябва класен нападател !!! Малко е старичък ама нищо *smile*

CEC0_vg
11.12.2009 21:00

Единствено съм съгласен да напусне Рууд ван Нистелрой. Ван дер Ваарт ще им трябва на Реал за заместник на Кака, А Метзелдер е много по добър и от Гарай и от Пепе. Висок, играе перфектно с глава, при статични положение вкарва и пресира добре. Гаго трябва да остане. Ако се контузи Алонско или Ласана Диара.