Балотели: Оставете ме на мира!

15:38
Балотели: Оставете ме на мира!
Младата звезда на италианския шампион Интер Марио Балотели призна, че вече е започнало да му писва от обидите, които получава по свой адрес от страна на феновете на другите тимове.

Младежкият национал на Италия бе свързван с трансфер в клубове от Висшата лига на Англия - Арсенал, Тотнъм, Уест Хям и Челси. Талатнът, който вкара невероятен гол от фаул по време на победата над Рубин Казан с 2:0 в Шампионската лига, заяви за "Газета Дело Спорт":

"Реших да оставя хората да си говорят каквото поискат за мен, въпреки че понякога ми се иска да извикам - "Оставете ме на мира, нека да си живея живота!" След известно време обаче на човек започва да му писва. Не може да четеш едно и също нещо за себе си всеки Божи ден и то почти винаги пишат някакви негативни неща за мен."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Owenited4ever
28.12.2009 23:57

да се маха , няма той да им прави красота за очите ,а те да го освиркват

hitrin
11.12.2009 17:41

Дам,по добре ще е да отиде в Арсенал.1-во защото ще се развие още повече тъй като Арсен Венгер прави точно това,2-ро там няма да го убиждат толко много защото феновете на Арсенал посрещат всеки нов играч със добри чувства.Според мене Венгер не трябва да изпуска такъв играч като Балотели.

Lucas_Podolski
11.12.2009 16:36

Ако отиде в Арсенал или Челси, ще му е милион пъти по-добре, аз не си спомням да съм виждал подобен талант... Глупаците в Италия ще го развалят като играч, Арсен ще го направи най-малко като Анри!

Kura_na_qnko
11.12.2009 16:21

Балотели е много добър.Вярно ,има много хляб да яде ,но е добър.Въпреки постоянния натиск,на който е подложен от малоумните италиански медии и тъпите расисти,той успява да се съсредоточи и да си играе играта.ЕВАЛА *wink*