\"Трите лъва\" атакуват златото в ЮАР натъпкани с Виагра

11:51
\"Трите лъва\" атакуват златото в ЮАР натъпкани с Виагра
Английският национален отбор се готви изключително сериозно за предстоящото световно първенство в ЮАР и има амбицията да се окичи със златото на форума.

Основното оръжие в лагера на Фабио Капело ще е добре познатото малко синьо хапче Виагра, което ще има за цел да направи от играчите на "трите лъва" истински машини на терена. От щаба на англичаните вече са ангажирали няколко учени, които са излезли с категоричното мнение, че хапчето ще помогне много на Бекс и компания. Фабио Капело обмислял варианта да тъпче с Виагра своите избраници пред всеки мач, защото изследванията показали, че стимуланта подобрявал капацитета на белите дробове, което определено ще даде повече физическа издържливост на англичаните.

В националния отбор на Англия планират да имат тренировъчен лагер със седалище град Рустенбург, Южна Африка, който се намира на 1500 метра над морското равнище.

От ФА ангажирали спортния учен Ричард Пулен да открие лек за разредения въздух, а той е категоричен, че това е Виаграта.

"Това е научно доказано, че хапчето Виагра работи в тялото, чрез разширяване на кръвоносните съдове. Благодарение на това може да се подобри ефективността на някои състезатели", обоснова се Пулен.

Пулен предупредил Дон Фабио и компания, че хапчето можело да даде и няколко странични ефекти, като замъглено зрение, главоболие или зачервени лица, но това не притеснило наставника.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sneji_88
12.12.2009 17:52

не не направо не знам какво да кажа... *lol* *erm*

sneji_88
12.12.2009 17:51

*lol* Ужасс *lol* Тоя Капело не ми е от любимците, но сега вече определено ми падна в очите... Не стига че клеите момчета много рядк могат да се отдадат на жените си и без друго сигурно много им се иска, а той ще ги измъчва още повече

Lollipopp
12.12.2009 01:06

ахаха яко надървени *lol* и после ако кажат че не е позволено да се ползва и това ще остане в историята "Трите лъва - надървени и дисквалифицирани" *lol*