Стоичков препоръчал на Литекс нападател, халф и защитник на Мамелъди

08:24
Стоичков препоръчал на Литекс нападател, халф и защитник на Мамелъди
С помощта на Христо Стоичков, Литекс може да привлече няколко играчи, които се състезават за тима на Камата Мамелъди Съндаунс.

Лично легендата на родния футбол е препоръчал на Гриша Ганчев трима свои възпитаници, твърди "Тема Спорт". Според запознати, мениджърът на ловчанлии Стойчо Стоилов се е завърнал преди броени дни от ЮАР. Той е одобрил за "оранжевите" острието на Мамелъди Елиът Мабути Кениеза. Нападателят има 16 мача и 3 гола за клуба през този сезон, а отделно е записал и 4 двубоя с фланелката на националния отбор на страната.

Освен на него, Христо Стоичков е посъветвал пратеника на Литекс да обърне внимание и на един от защитниците в отбора, както и на един халф. Според бившия национален селекционер цените на въпросните футболисти изобщо не били високи за разлика от класата им. С тяхна помощ Ицо в момента изостава само на 6 точки от първото място в първенството на ЮАР.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Litex_fan
11.12.2009 08:55

еее ако вземем тия негри от юар направо ще падна особено тоя мършав нападател за 16 мача имал 3 гола че това ако е добър играч .... *thumb_down* *sick* *sad* *lol*