Ювентус намери заместника на яловия Амаури

22:49
Ювентус намери заместника на яловия Амаури
Изялият звучен шамар от Байерн Мюнхен насред Торино през седмицата италиански гранд Ювентус иска да привлече нападателя на Сампдория Джамполо Пацини през зимата.

В лагера на "старата госпожа" са разочаровани от Амаури, който много рядко бележи. За него на Палермо бяха платени близо 23 милиона евро. Бразилецът обаче не оправда очакванията и може да си тръгне, въпреки че на този етап едва ли някой ще плати за него исканите около 20 милиона. Другият стрелец в отбора – Давид Трезеге също е пред напускане.

"Бианконерите" смятат, че Пацини е идеалният заместник на Амаури. Италианският национал прави добър сезон до момента, а Ювентус е готов да предложи около 23 милиона евро за него. Към евентуалната сделка могат да бъдат включени младите надежди Паоло Де Челие Себастиан Джовинко.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
11.12.2009 00:01

А и не мога да разбера защо в клуба държат играчи като Поулсен, Тиаго, Зебина, Салихамиджич. Те въобще не могат да играят. А лятото дори продадоха Маркиони и Занети на безценица и платиха 25 млн. за Мело, които според мен са много. По отношение на трансферите Юве са много зле.

Juventus_tifoz
10.12.2009 23:57

Ако продадат Трезеге и Джовинико, Юве ще загуби много. Амаури е голямо разочарование и дано на негово място да пристигне друг. Но да махат Джовинико е огромна грешка. А и в последно време от нападателите само Трезеге бележи.