\"Не изоставяйте Диего в този момент!\"

18:35
\"Не изоставяйте Диего в този момент!\"
"Дайте време на Диего да се адаптира в Ювентус и не го оставяйте в този момент", призова агентът на бразилеца ръководството и тифозите на "Старата госпожа".

Плеймейкърът бе приет като месия от феновете на торинци през лятото и започна летящо кариерата си в най-титулувания италиански клуб.

После обаче формата на играча спадна и във вторник вечер той, заедно с капитана на тима Алесандро Дел Пиеро бяха двама от слабите играчи на торинци при загубата с 1:4 от Байерн Мюнхен.

"Мишел Платини и Зинедин Зидан също не бяха блестящи в първите си месеци с черно-бялата фланелка. Медиите дори бяха на път да изгонят Платини само след половин година в Юве. Това ли искате да се случи и с Диего? Той е страхотен играч и рано или късно ще се докаже, дайте му време и запазете доверието си в него", примоли Джакомо Петралито, който е официалният представител на бразилеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
31.12.2009 12:27

Още към Януари , Февруари Диего ще започне да показва истинската си игра !

SoundTracK
10.12.2009 20:55

В Юве опитват да наложат пасовете.Играта 1 с/у 1 е рядкост и затова Диего все още неможе да се адаптира.

Juventus_tifoz
10.12.2009 20:42

Няма да се върне в Германия. Ще си стои в Юве и рано или късно ще се адаптира *wink*

arsenov
10.12.2009 20:01

няма да се адаптира щото тои играе техничен хубав футбол а там се играе много груба селска игра дано спекулациите са истина и се върне януари пак в германия дано