Обмислят да накажат Йенс Леман

18:53
Обмислят да накажат Йенс Леман
Бившият национален вратар на Германия Йенс Леман разкритикува ръководството на своя тим Щутгарт, което според неговите думи се е подало на натиска от страна на фенове "пубери" и е уволнило наставника Маркус Бабел.

Бабел бе уволнен в неделя и бе заменен от бившия бос на Тотнъм Кристиан Грос, което доведе до важна победа с 3:1 над румънския Униреа в Шампионската лига. Леман пък заяви, че шефовете в Щутгарт само се кланят на ядосани фенове и не мислят разумно. Той заяви:

"Има някои групички от фенове, повече от които сега навлизат в пубертета, които влияят върху клуба да взима определени решения".

Генералният мениджър на "мерцедесите" Хорст Хелдт обаче заяви, че Леман греши и допълни:

"Това са изявления, които ние не можем да толерираме. Всичко, което Леман каза, е грешно. Ние взехме това решение заедно с бившия треньорски щаб и след това даже обядвахме заедно. Неговите думи са израз на чист егоизъм".

Хелдт не обяви обаче дали 40-годишния Леман ще бъде наказан за поредното си необмислено изказване. Стражът на Щутгарт обаче заяви в своето интервю, че е бил шокиран, когато група от ядосани фенове на тима спряха автобуса на клуба за да крещят обиди и да отправят смъртни заплахи към играчите. Той поиска освен това полицията да се намеси, а клуба да ревизира политиката си спрямо феновете.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация