Берое на осминафинал за Купата на България

15:46
Берое на осминафинал за Купата на България
Отборът на Берое се класира за осминафиналите на турнира на Купата на България, след като победи като гост Монтана с 1:0.

Теренът на стадион "Огоста" бе в ужасно състояние преди двубоя, след като в Монтана не спря да вали почти цяло денонощие. Въпреки това, бе взето решение двубоят да се играе. До края на двубоя феновете не видяха красив футбол и опасни положения, тъй като и двата тима изпитваха затруднения на тежкия терен.

В 13-а минута Атанас Чепилов бе изведен очи в очи с вратаря на Берое Скорчев, но топката се спря в една локва и притичалият Тодоров изби. В 46-а минута домакините пропуснаха да поведат в резултата. Атанас Чипилов остана очи в очи с вратаря на Берое, но стражът на старозагорци Скорчев го спря пред гола. В 65-а минута гостите отбелязаха единственото попадение в срещата. След пряк свободен удар топката от глава на глава попада в Дончо Атанасов, който с премерен шут от наказателното поле праща топката в десния долен ъгъл на вратата на Виктор Георгиев. До други голове не се стигна и възпитаниците на Илиян Илиев се класираха за осминафиналите от турнира за Купата на България, където ще трябва да гостуват в неделя от 13:00 часа на Локомотив Мездра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nordik
10.12.2009 16:27

Браво, момчета!!! За пореден път се доказахте! *thumb_up*