Бербатов бесен от провокацията на \"Сън\"

18:15
Бербатов бесен от провокацията на \"Сън\"
Българският нападател на Манчестър Юнайтед остана доста ядосан от публикациите в английската преса за миналите събития в неговото семейство, съобщава "Мейл онлайн". Днес таблоидът "Сън" разкри пазена в тайна история от живота на най-добрия ни футболист. Изданието съобщава, че бащата на Митко Бербатов е лежал две години в затвор,  заради изнасилване на норвежка туристка във Варна, извършено преди повече от 25 години.

"Докато Димитър растеше имахме труден живот, но той никога не се е оплаквал", каза веднъж майката на 27-годишния Бербатов Маргарита.

"Димитър обича баща си и разкритието ще донесе много болка на семейството му. Той е ядосан на хората, които използват баща му за да създадат сензация около него", заяви приятел на семейството от София за английското издание "Мейл онлайн".

Както вече Winner.bg писа в преводната статия на "Сън", екипът ни се разграничава от некоректното, според нас, спекулиране със семейната история на Димитър Бербатов. Направената провокация срещу нашия капитан няма нищо общо с футболните му умения и не касае самия него като футболист. Надяваме се, провокацията да не се отрази на формата на Димитър Бербатов и той да продължи с добрите си изяви на терена, както за Юнайтед, така и за Националния отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Huku
26.09.2008 09:06

Англичаните винаги са си били П....И.
Големи двуличници са, както ти се смеят така могат и да те закопаят.

stenli111
25.09.2008 19:57

Ей тези хора са много подли......под вола теле търсят ,абе оставете момчето на спокойствие да играе бе бахти ...

razorblade
25.09.2008 18:28

"ЕДНА ТВЪРДЕ СКЪПА КУКЛА !"
цитирам донбалон бе , не че нещо ....