Черноморец Поморие призовава към активна зрителска подкрепа

12:31
Черноморец Поморие призовава към активна зрителска подкрепа
От ръководството на Черноморец Поморие отправиха призив за активна зрителска подкрепа в последния мач за годината срещу Ботев Враца.

Двата отбора се изправят един срещу друг в събота от 13:00 часа на стадиона в Поморие в 1/8-финал от турнира за купата на България "Форд Мото Пфое". Билетите за вход ще струват по 2 лв. Възпитаниците Петър Хубчев излизат пред публиката в градчето на 20 км от Бургас едва за пети път от началото на сезона. В три от срещите си за първенство отборът, заел пето място в есенното класиране на Източна "Б" група, изтърпяваше наказание с лишаване от домакинство, а дербито със съседите от Несебър се игра на стадион "Лазу".

Показателно беше, че от мач на мач броят на хората по трибуните в Поморие се увеличаваше, защото младата чета на Хубчев изнася добри продукции. В клуба се надяват тенденцията към покачване на зрителския интерес да се запази и тази събота срещу Ботев. С присъствието си на 1/8-финалите тимът от Поморие вече записа исторически успех, защото никога досега не е достигал до тази фаза за купата на България.
Амбициите на ръководство, треньорски щаб и футболисти са насочени към още по-голямо постижение с класиране сред 8-е участника на ¼-финалите. Досега в турнира поморийските "акули" елиминираха като домакини Ботев Криводол с 1:0 след продължения и Дунав с 3:0. Съботният противник от Враца е шести в есенното класиране на Западна "Б" група. На своя стадион Ботев отстрани за купата последователно Спартак Варна с 2:0 и Черноморец със същия резултат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация