Пената: Трябва ЦСКА и Левски да се обединят

11:44
Пената: Трябва ЦСКА и Левски да се обединят
ЦСКА не е имало злоупотреби", това заяви пред журналисти бившият треньор на отбора Димитър Пенев, след като даде показания по делото срещу Александър Томов.

Пенев бе категоричен, че във футболния клуб не е имало злоупотреби, допълвайки, че това са неща, които, ако не днес то в най-кратък период ще се изяснят. Легендарният наставник допълни, че е участвал в надзорния съвет на клуба, но се е занимавал със спортно-технически въпроси, а не с финансовите проблеми.

Пенев предложи ЦСКА и Левски да се обединят и по този начин да излязат от кризата, в която се намират двата отбора. По думите му, по този начин ще бъде издигнато нивото на българския футбол.

На въпрос обиден ли е на "армейския" клуб Димитър Пенев отговори, че не е. Той допълни, че в ЦСКА е от 50 години и затова не може да бъде обиден.

"Обиден съм на отделни ръководители, които не си изпълняваха задълженията", коментира още Пенев. Той заяви, че е несериозно да се твърди, че той и футболисти са били "поплясквани" след загуба, допълвайки, че не е бил свидетел на такова нещо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xWarden
11.12.2009 17:02

narkomana написа:
Имам чуството че тази година Левски и ЦСКА ша направат Литекс ШАМПИОН

Абсолютно вярно

troublesome86
10.12.2009 23:34

Това го казва човека,който е написал повече книги отколкото е прочел..

narkomana
10.12.2009 21:22

Имам чуството че тази година Левски и ЦСКА ша направат Литекс ШАМПИОН *angry* *lol*

drummer
10.12.2009 21:18

Много трудно ще разберем какво има предвид Димитър Пенев под думата "обединение"...?! Не знам какво си спомня Пената, по въпроса за "попляскванията", но си представям какво щеше да му се случи, на това момченце Иван Иванов, ако треньор беше...Манол Манолов (Симолията)...?!!! *lol*

plamo_85
10.12.2009 20:47

То това остана "обединение" *lol* Предполагам Пенев е имал друго предвид под обединение, но...беше хубаво да се уточни ама айде *smile* Инъче това обединение няма как да се случи ако стане това ще е върха на сладоледа в БГ футбола *beer*

AviMC
10.12.2009 17:52

Оф Боже, разбира се, че няма да се случи подобно нещо. Нито сме в комунистическо време/някой да каже "хоп" и всички скачат/, нито пък подобен резил ще бъде допуснат от феновете и на двата отбора. Един истински клуб, трябва успее сам да оцелее. Само ЛЕВСКИ *thumb_up*

Kpau
10.12.2009 15:13

има две причини това обединение да не се случи:
1. Невъзможно е, от гледна точка на това в каква вражад са двата отбора;
2. БФС няма да го позволи защото от това обединение ще загуби доста пари.
Иначе Пената може и да е прав че ще помогне на българския футбол, но никога няма да разберем...

bobka
10.12.2009 15:12

Не трябва да се обединяват.Никога няма да съм от Левски.А и може би винаги ще са първи