Левски взима Павле Делибашич

08:29
Левски взима Павле Делибашич
Ръководството на шампионите от Левски се опитва да привлече бившия нападател на Локомотив Пловдив Павле Делибашич, информира "Тема Спорт". Сръбският футболист е в полезрението на Георги Иванов - Гонзо като алтернатива на отказания от Локо София Мартин Камбуров.

Делибашич за последно играеше във втородивизионния Земун, но на практика вече е свободен агент и "сините" не трябва да плащат трансферна сума. Проблем обаче е наличието в Левски на много чужденци извън ЕС.

"Сините" искат и защитника Иво Иванов от Берое.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
10.12.2009 22:10

Абе до кога ще приютяваме забравени пенсионери дето ритат в 2ра сръбска лига? Толкова ли ни е пропаднал футбола бе? Ми те по- добре да си зимат Иса и Цачев от наемите им или да се потърси някой наистина добър нападател дори и да е на 35 ,но да е доказан голмайстор не такива сърби играли в Локо Пд преди 3 години, сигорен съм ,че има много по- добри свободни агенти ,които надали ще искат някакви колосални заплати! А и планевете за разпродажба ще внесът средства за селекция имаше слух за двама от юношите на Интер ми по- добре млади таланти от колкото дърти куци коне!

AviMC
10.12.2009 17:47

Ортега не го брой, Януари месец пък Зе заминава за Донецк. *thumb_up*

lubomir_88
10.12.2009 11:47

Юсеф Рабех
Шакиб Бензукан
Жоазиньо
Зе Соареш
Дениран Ортега