Щутгарт победи Униреа и продължава на 1/8-финалите

23:55
Щутгарт победи Униреа и продължава на 1/8-финалите
Отборът на Щутгарт победи Униреа Урзичени с 3:1 в последен мач от груповата фаза на Шампионска лига и се класира за елиминационната фаза на турнира.

 Домакините започнаха страхотно и вкараха три ранни гола в този двубоя. Първо румънският национал Чиприан Марика откри резултата в среща още в 5-а минута. Марика получи добро подаване в наказателното поле и от точката за изпълнение на дузпа след удар с глава наказа шампиона на родината си за 1:0 за Щутгарт. Само три минути по-късно бранителят Кристиан Траш се озова на стрелкова позиция след бърза атака на домакините и след удар с десния крак направи резултата 2:0 за "швабите". В 11-а минута Павел Погребняк преодоля двама бранители на Униреа и от границата на вратарското поле преодоля стража на Униреа за трети път.

В самото начало на второто полувреме след груба грешка в защитата на домакините Антонио Семедо върна един гол за крайното 3:1.

Така Щутгарт продължава в 1/8-финалите на Шампионска лига, а Униреа се премества за участие в турнира Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stefchov
14.12.2009 07:52

ами хората като им вкарат един,два гола и се отказват , но това не важи за : Liverpool,Barcelona,Chelsea и Щугарт *thumb_up*