Четирима основни играчи на Юнайтед се завръщат срещу Астън Вила

16:18
Четирима основни играчи на Юнайтед се завръщат срещу Астън Вила
Четирима основни играчи на Манчестър Юнайтед, между които и българския нападател Димитър Бербатов, се завръщат в групата на "червените дяволи" за предстоящия двубой с Астън Вила през уикенда.

Уейн Рууни, Димитър Бербатов, Райън Гигс и Неманя Видич пропуснаха гостуването на Волфсбург в Шампионската лига, но ще могат да играят срещу тима на Мартин О\'Нийл на "Олд Трафорд". Сър Алекс Фъргюсън потвърди, че Бербатов, който имаше травма в коляното, ще може да излезе в мача срещу тима, чийто капитан е Стилиян Петров.

Шотландецът заяви за сайта на Юнайтед:
"Ние очаквам Видич да бъде готов за събота. Райън е готов, а Рууни и Бербатов също ще бъдат ОК. Ако мога да използвам тези играчи ще съм повече от доволен, защото ще мога да играя с Флетчър, Карик, Видич и Евра в защита. Нашата форма в лигата е много добра. Вкарахме две четворки като гости в последните си два мача, което е прекрасно. В събота обаче имаме тежък мач срещу Вила. Те са много труден съперник, но нашата форма е добра и се надявам да спечелим този мач."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
09.12.2009 18:51

ее споко споко сега ще има статия Бербо под въпрос...след 1 ден Бербо почти готов за Вила..след това Бербо няма да играе срещу Вила и в събота Бербо титуляр а се оказва,че не играе *lol*

johncenaa
09.12.2009 17:16

Бербо ще отсъства до нова година как ще играе не знам... Winner май вие си измисляте новини...

orlio_wins
09.12.2009 17:12

Чакаме като наближи мача с Вила,пак същите да се окаже,че няма да играят,защото не са се възтановили.

DenteMente
09.12.2009 16:46

А той Бербо...незнам какво да кажа просто Оуен има колкото него голове а е играл 2 часа футбол *lol*

DenteMente
09.12.2009 16:25

ЕЕЕ ТОЯ САЙТ Е ЖАЛАК.....преди 10 часа се пишеше под въпрос за мача с Вила а сега вече ще играят *lol* Поне като незнаете какво пишете не бързайте УЖАС!!! Под въпрос и 4 дни преди мача са готови...ЕБЕМ ТИ И ПОД ВЪПРОСА