Джоуи Бартън тренира със строителна количка

16:43
Джоуи Бартън тренира със строителна количка
Джоуи Бартън тренира, но не на зеления "килим" на "Сейнт Джеймсис Парк". Халфът на Нюкасъл бе уловен от репортер на "Сън", да бута строителна количка пълна с дървени парчета и градински отпадъци, докато изтърпява наказанието си за побоя над съотборник. Биткаджията на Нюкясъл помага на други обвинени в криминални деяния да почистят разрушен обществен дом.

Повечето от изтърпяващите наказания пристигат на работното място с автобус или със скромни мотори, но Джоуи Бартън, който получава 63 000 паунда на седмица, идва и си отива с Роувър за 50 000 паунда.

Играчът, който беше освободен от затвора през юли след като престоя 74 дена от 6-месечната си присъда за друго нарушение, прекарва до 8 часа седмично в центъра "Прудо", Нортъмбърланд.

На дефанзивния полузащитник бяха присъдени 200 часа обществено полезен труд след обвинението в побой над съотборника си Осман Дабо, докато двамата играеха за Манчестър Сити.

Бартън работи всеки понеделник и сряда, и изглежда, че ще изтърпи наказанието си преди да е свършил футболния сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
25.09.2008 17:48

Малко му е.Трябва да блъска с кирката и да копа канавки тоя изрод.А след като си изтърпи наказанието да спре играе футбол.че е много възможно следващото му нарушение направо да го вкара в пандиза