Модрич игра 70 минути за резервите на Тотнъм

16:42
Модрич игра 70 минути за резервите на Тотнъм
Хърватската звезда в халфовата линия на Тотнъм Лука Модрич е все по-близо до завръщане на терена, след като взе участие в контролна среща, играна вчера на помощното игрище на "шпорите".

Халфът на лондонския тим не бе играл от месец август насам, след като счупи фибула по време на мача с Бирмингам Сити. Първоначално се смяташе, че той ще се завърне след шест седмици, но периода на неговото възстановяване се удължи. Хърватинът направи добър прогрес и в края на миналия месец започна подготовка с резервите на Тотнъм. Той е все по-близо до завръщане в игра за първия тим на Тотнъм, след като вчера игра 70 минути срещу Грейс Атлетик. Треньорът, който се грижи за възстановяването на контузените играчи на "Уайт Харт Лейн" - Клайв Алън заяви, че е доволен от ролята, която Модрич изигра при победата с 5:2. Алън заяви:

"Беше страхотно да гледаме Лука отново в игра. Той работи усилено по време на мача, имаше нужда от игрова практика и аз съм убеден, че много скоро ще може да помага на първия ни тим".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
09.12.2009 16:45

Ебем ти и звездата.... О'Хара за мене е много по-добър играч незнам как можаха да го дадът под наем *sick* Ако не е той сега там Помпи да са изпаднали вече *lol*