Изненада! Сол Кембъл може да заиграе в Юнайтед

20:43
Изненада! Сол Кембъл може да заиграе в Юнайтед
След изненадващия трансфер на Майкъл Оуен през лятото, Манчестър Юнайтед готви и друга сензационна сделка.

Централният защитник Сол Кембъл е пред договор с "червените дяволи", твърди "Сън". Изданието съобщава, че с привличането на ветерана мениджърът на шампионите сър Алекс Фъргюсън иска да реши проблемите на тима си в отбрана.

В момента Сол е свободен агент и поддържа форма самостоятелно. През септември той си тръгна от Нотс Каунти само няколко седмици, след като подписа 5-годишен договор с клуба.

В Юнайтед пък няма нито едни здрав защитник. Поради тази причина "червените дяволи" излязоха с доста странно каре отзад както срещу Уест Хям през уикенда, така и снощи в Германия при визитата на Волфсбург.

Задачата на Кембъл ще бъде подобна на тази, която изпълнява Майкъл Оуен, а именно да влиза и да помага, когато се наложи.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
09.12.2009 23:06

Точно така VeneSotirov това е доста глупав сайт..пишат се безумия на килограм...А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРОГНОЗИТЕ...НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕЕЕЕЕ....НЕ ОБЛЪЧВАЙТЕ ХОРАТА С БЕЗУМИЯТА СИ.... *angry*

ShefkaTa
09.12.2009 21:57

VeneSotirov що да са се доказали тва го има навс като новина дори в сайт-а на МАн излезна още рано *wink* paunQ тъй вярно *smile*

paunQ
09.12.2009 20:58

Сол Кямбел е свободен агент, но не поддържа форма самостоятелно, а с тима на Арсенал.

VeneSotirov
09.12.2009 20:52

Изненада! Уинър БГ отново се доказаха като пълни боклуци, без никакво чувство за хумор!