Милан се изложи срещу Цюрих, но продължева след солидно рамо от Реал

00:04
Милан се изложи срещу Цюрих, но продължева след солидно рамо от Реал
Цюрих и Милан завършиха 1:1 в мач от група "С" на Шампионската лига.

Резултатът класира "росонерите" напред, след като "едно рамо" удари и Реал Мадрид, който победи Олимпик Марсилия с 3:1 на "Велодром".

Гаич в 29-а минута след чудесно изпълнен пряк свободен удар попари гостите и швейцарският тим се оттегли на почивка с гол преднина. В 63-а обаче Роча от домакините бе изгонен, а Милан изравни с попадение на Роналдиньо в 65-а минута.

Благоприятният резултат за гостите се запази до края и "росонерите" продължават на 1/8 финал в турнира.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Madjarov93
10.12.2009 10:19

Кой ни е свършил работа бе ето ги 3 при4ини реал поради които трябваше да бият.1-Ако бяха паднали щяха да са 2 по този на4ин тябваше да играят с някой по силен отбор като 4елси да ре4ем или барса2-Парите за спе4елен ма4 са си доста а а рал пари им трбват нали требе от некъде да избият пари4ките които похар4иха за трансфери3-Заради келешите които са им фенове каквито и да са все пак са им фенове така,4е прто трябваше да бият .Зна1и ко излиза 4е не са поогали на Милан просто така се слу4и + това при рез 3 на 1 милан защо да ти4ат като 4е ли на са знаели резултата на другия стадион.Тога да не и се говори за рамо от страна на реал

Expert
09.12.2009 12:21

Милан е велик отбор а великите отбори ,винаги взимат от даден мач ,точно това което им е нужно за съответната цел-в този случай целта беше продължаване напред и те я постигнаха,това е факт!
а това,че мача е бил слаб..ами не може само победи да има ,просто няма такъв клуб,важно е дори когато има слаби моменти това да не се отразява негативно за крайните приоритети на отбора.А всички знаем каква е целта през тази ,както и през всяка друга година-триумф на края на сезона на ''Бернабеу'' вече го направихме веднъж преди няколко седмици ! Слаб или силен факт е ,че МИЛАН е велик клуб и всеки трябва да се съобразява с него по всяко време. Не са много такива в Европа , според мен само НИЕ, Реал ,Барса,юве(Въпреки снощният им провал) Ман юн, Ливърпул..са отборите ,който винаги се борят за трофея от време на време се случва през 10на години и някой друг да се включи примерно Порто..Байерн...но великите отбори са тези ..

plamen_milan
09.12.2009 02:11

милан има ли мач със слаб отбор това означава клизма
за пореден път се измъкваме.значи сега можем да очакваме чудеса.и не вярвах,че някога толкова ще се радвам на победа на реал и най-вече на роналдо *evil*
сеага вече ми хареса и в карнобат на панаира гат са насра *thumb_up*

Semperit
09.12.2009 00:32

Има си жребий според който ще се определят двойките. *evil*

Dark_6
09.12.2009 00:09

Милан няма ли да играе с челси нали парвия и втория некфи такива ?