Графите: Искам да вкарам гол на Юнайтед

18:34
Графите: Искам да вкарам гол на Юнайтед
Бразилският нападател на Волфсбург Графите призна, че е готов да се докаже в двубоя тази вечер срещу английския шампион Манчестър Юнайтед.

Голмайсторът заяви: "Връщам се в игра в Шампионската лига след наказание и искам да вкарам гол на Юнайтед. Ние си тръгнахме недоволни от "Олд Трафорд", защото заслужавахме най-малко точката. Заслужавахме да имаме повече точки от такава група и да се класираме за следващия кръг. Ние сме мотивирани заради това и заради голяма важност на мача за нашия тим. За нашия тим ще е голям успех да се класираме за елиминациите още след първия си сезон в лигата. Те пък страдат от доста контузии, но това не е важно - Манчестър Юнайтед има страхотна група от играчи и всички те са много опасни. Юнайтед винаги е опасен тим и не вярвам, че ще дойдат в Германия на почивка. Волфсбург трябва да играе много добре, за да победи."

Една точка за английския тим ще донесе първото място в групата на Манчестър Юнайтед, но Волфсбург може да се размине със следващата фаза, ако не победи "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
08.12.2009 20:18

Лично на мен отбора и самия Графите са ми доста симпатични и се надявам да стане мач с много голове поне едно 2-2 3-2 да видим *wink*

ShefkaTa
08.12.2009 19:51

Абе нядявам се да не вкараш, ама трудно, или той или Дзеко или някой др *smile* Интересно ми е да вида наще как ще играят с толкова шарен отбор и дали ще играят новите младежи Go, Go United Напред ) А колкото до грешките, вярно греши се, ама подяволите проверяваите си ги, ако трябва по 15 пъти вече наистина почва да става мн смешно и трагично

paunQ
08.12.2009 19:02

Без майтап, но няма статия без грешка!