Росицки преподписва за две или три години

15:34
Росицки преподписва за две или три години
Агентът на Томаш Росицки заяви, че не вярва последната контузия на чешкия халф да му попречи да договори своя нов контракт с Арсенал.

Росицки получи травма в слабините по време на съботната победа над Стоук Сити и може да не играе около един месец. Сегашният контракт на играча изтича в края на сезона и неговия представител Павел Паска ще пътува за Лондон тази седмица, за да говори с шефовете на "гънърс" за нов контракт на своя клиент. Паска заяви:

"Последната контузия не може да попречи на преговорите за удължаване на договора на Томаш - контрактът е вече на масата. В края на тази седмица ще пътувам за Лондон и ще обсъдим детайлите. Убеден съм, че ще се разберем, тъй като и двете страни са заинтересувани това да се случи. Ние обсъждаме два варианта - нов договор за две или три години. Що се касае до личните условия, всички са доволни от договорените такива."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
08.12.2009 17:56

Ми ше подпише много ясно.. Къде ше го държат само, за да му плащат заплата.. Той и без това не играе.. Играе 4-5 мача и пропусне 25.. Ама какво да направи че е чуплив...