Лука Тони иска обратно в Италия

10:17
Лука Тони иска обратно в Италия
Нападателят на Байерн Мюнхен Лука Тони иска да се върне в Серия А, след като тима от Бундеслигата се провали с треньора си Луис ван Гаал.

32-годишният световен шампион загуби позициите си в националния отбор на Италия, след като почти не се появяваше с "баварците" и е много съмнително дали ще успее да впечатли Марчело Липи, дори и да успее да се премести през януари.

"Пропуснах всички важни неща със страната ми. Феновете, приятелите, майка ми. Засега не знам в кой отбор ще играя, но със сигурност ще се върна в Италия", заяви Тони. Високият нападател подписа с Байерн от Фиорентина през 2007 година, като е играл също за Палермо и други отбори.

"Тук в Германия направих много грешки, за които съжалявам. Тези грешки най-вероятно ще ми костват мястото за световното първенство в ЮАР, макар, че все още имам надежда, че Липи ще ме повика", допълни италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
08.12.2009 10:26

Тоя и той е спря да реве. По цял ден само негови оплаквания срещам из спортните сайтове. Като е дупка естествено, че Ван Гаал няма да го използва. Да ходи при майка си ....