Венгер: Толкова контузени не сме имали никога

18:24
Венгер: Толкова контузени не сме имали никога
Арсен Венгер заяви, че е бесен от кризата с контузени футболисти в Арсенал. Преди мача със Сток Сити в събота осем от основните футболисти на тима бяха извън строя, а след победата на "грънчарите" още четирима от титулярите на лондончани влязоха в лазарета за поне по две седмици.

"Никога положението не е било толкова лошо. Всеки сезон голяма част от най-добрите ни играчи са контузени, но сега вече нещата излизат извън контрол. Да, сто процента има причина, поради която нашите играчи се контузват често и отсъстват за дълго. Проблемът е, че още не знам каква е тази причина", коментира специалистът.

"Нека не мечтаем за трансфери през януари. Да, много е неприятна ситуацията в нашето нападение, но не виждам откъде ще намеря класен голмайстор през зимата", допълни Венгер.

Напомняме ви, че в лагера на Арсенал контузени са: Клиши, Гибс, Галас, Ебуе, Траоре, Сонг, Диаби, Росицки, Бендтнер, Ван Перси, Уилшър и Уолкът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

smasheddd
08.12.2009 07:30

Dzeko ще отиде в милан ... а за М Ри4ардс или арсенал или ман ю

rokera_henry
08.12.2009 03:32

Време е Мосю да се замисли малко и да седнат да обсъдят какво става, защото ако 3ти сезон контузиите ни провалят пред титла, то тогава това е провал за целия щаб на Арсенал. Не може клуб с традиции и претенции за титли да се оправдават с контузени футболисти. И не мога да разбера как да не мечтаем за трансфери през януари, като аз друга перспектива не виждам.. Нападатели има - Дзеко например трябва задължително да се вземе - млад е и е голям талант. В защита също има проблеми да се решават и един М. РИчардс ще е добра покупка, а и не е много скъп. А мед щаба ни или тези, които се грижат за физическата форма за футболистите са за трепане, или просто момчетата ни са порцеланови...

borislavbog1993
07.12.2009 20:38

Немога да коментирам .... простооо *angry* срещу Ливърпул май излизаме с 3-тия отбор... ужас!!!

mr_nice_guy
07.12.2009 19:25

А какво да кажат Ютд - а Челси се ослушват и в неподходящ момент губят точки