Херния пратила Зе Соареш в нов Казан

11:30
Херния пратила Зе Соареш в нов Казан
Първият трансфер на Левски след "казанската афера" клони отново към провал. Проблемът този път бил медицински, съобащва "24 часа". Зе Соареш замина на изследвания в Металург Донецк, след които трябваше да влезе в сила предварително подписаният договор между клубовете.

Украинците обаче са открили, че бразилецът има 7-сантиметрова херния. Именно този прикриван проблем ги е отказал от финализирането на сделката.

Според източници от Донецк Металург окончателно се е отказал да привлича крилото на Левски. Затова и ръководителите на българския шампион призоваха Зе да се върне веднага в България. Те предвиждали футболистът да бъде подложен на операция след последния мач за годината. В първите дни на 2010-а пък била планирана нова офанзива за продажбата на бразилеца. Към момента обаче се смята, че вратата за Металург Донецк е окончателно затворена.

Но според мениджъра Мирчо Димитров в Украйна изчакват да излязат резултатите от кръвните тестове на Зе. Това щяло да стане утре или в сряда. И ако те са задоволителни, договорът му от 1 януари влиза в сила.

Предварително обаче бе обявено, че играчът повече няма да се връща при "сините" след пътуването до Украйна.

След разкрития здравословен проблем обаче бразилецът бе отзован. Около 2,30 часа през нощта в събота срещу неделя той пристигна в Сливен. Бе вкаран в групата за гостуването на "воеводите", но не влезе в игра заради преумора и отсъствие от тренировки през последните три дни.

При операция от херния въпросният състезател може да е напълно готов за игра след период между 20 и 30 дни. Това означава, че Зе би бил напълно здрав в разгара на зимния трансферен прозорец, през който да му се търси нов купувач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
07.12.2009 21:50

Стара практика на ФК Подуяне е да пробутват амортизирани и контузени футболисти.Най-фрапантен е случаят с окуцелия Гонзо, който бе натресен на нещастниците от Рен, които повече правеха, ...медицински опити с него, отколкото да го използват като...футболист...?! Въпроса е къде ще мине номера ! *lol*

xades_bg
07.12.2009 19:35

Абе топчо ако не си разбрал те уинър казват че е казанска афера щото трансфера е пред провал , (както беше и с Рубин) а не щото не е уреден .

top4o_1994
07.12.2009 16:42

е тука не е фалшива тревога като за РУБИН, тука си е здравословен проблем, кво искате да го пуснат с хернията в Донецк те да не са луди като не е физически здрав...

DenteMente
07.12.2009 16:23

Да доста забавно е хернията пожелавам на всички който им е смешно преди някое важно събитие в живота им да имат херния *thumb_down*

lfc_bul
07.12.2009 15:46

в нов казан *lol* ... и това казанската афера като го чуя *lol*