Левски съди Метлург Донецк заради Зе Соареш

09:24
Левски съди Метлург Донецк заради Зе Соареш
Левски ще търси правата си в съда, ако Металург Донецк продължава да увърта трансфера на Зе Соареш.

Както "Меридиан мач" съобщи, лекарите в Украйна обявиха, че бразилецът се е провалил на медицинските тестове и това накара тима на Велизар Димитров да блокират уж сигурната сделка.

Двата клуба обаче имат подписан договор за покупко-продажбата на крилото, като играчът също е парафирал с Металург. На "Герена" подозират, че шефовете на тима от Донецк пробват да рекетират Левски, като измислят физически проблеми на бразилеца и по този начин искат да намалят цената му. В това отношение „сините" вече са патили веднъж около трансфера на Жеан Карлос.

Именно заради подозренията в украинска машинация и твърденията на лекарския щаб на "Герена", че Зе Соареш е напълно здрав, ръководството на Левски обмисля да даде на съд Металург.

"Сините" ще чакат до вторник, когато украинците трябва да съобщят окончателните резултати от прегледите на бразилеца. Ако те са негативни, Левски ще прати Зе на преглед в клиниката в Мюнхен, където често се лекуват футболисти от отбора.

Ако лекарите в Германия констатират, че Соарес няма никакви здравословни проблеми, Левски ще сезира ФИФА и спортния съд в Лозана за провокацията от страна на Металург.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари