В Юнайтед отвратени от постъпката на Погатец (Видео)

13:49
Сър Алекс Фъргюсън изрази отвращението си от постъпката на Емануел Погатец , който контузи по особено брутален начин бразилската надежда на Манчестър Юнайтед Родриго Посебон. В снощната среща от Карлинг Kъп "червените дяволи" победиха Мидълзбро с 3:1, но загубиха за доста време младия си футболист.

В 65-а минута на двубоя се случи най-грозният инцидент от началото на сезона във всички турнири в Англия. Погатец се хвърли срещу 19-годишният бразилец с двата крака и бутоните напред, което доведе до моменталното сгромолясване на младока. От сблъсъка левия крак на Родриго Посебон започна да кърви обилно и останаха съмнения за счупена кост. Разбира се Емануел Погатец получи директен червен картон и напусна терена под бурните освирквания на "Олд Трафорд".

"Това беше най-страшният шпагат, който съм виждал. Нараняването беше много сериозно и Посебон бе откаран направо в болница. Хлапето правеше дебют за нас и е изключително жестоко, че получи такава тежка контузия", коментира мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс.

"За 10-ина минути всички бяха вцепенени от случилото се и това уби интригата в мача. Според мен наказанията за подобни нарушения, който разрушават футбола, трябва да бъдат далеч по-сурови от колкото са сега", заяви шотландският наставник на Юнайтед.

Ето и картина от мача

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mk28
13.11.2008 22:55

borko_92_ луд ли си контузиятя да на е тежка.Жалко за момчето справяше се добре

borko_92_
01.11.2008 09:10

Много грубо влезе мамка му... надявам се контузията да не е тежка и Посебон да се оправи възможно най-бързо! Погатец даже се хвана за главата когато съдията му вдигна червения картон все едно не го е и докоснал!

BUBOLE4O_ME4O
31.10.2008 18:56

Направо брутален... От яд ли от какво незнам, но колко долен трябва да си за да влезеш в краката на един изгряващ футболист. Нарочно? Както счупиха крака и на Бекъм едно време... Просто завистта и злобата край нямат. Кога Погатец ще стане шампион на англия и КЕШ в една и съща година? Никога... И на нито едното няма да стане с тази игра. Успешно възстановяване на младия талант... Надявам се тази година също любимият ни отбор да покаже какво може.

FLY_I
24.09.2008 23:03

ПОЖЕЛАВАМ НА ПОСЕБОН БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ И УСПЕШНО ЗАВРЪЩАНЕ НА ТЕРЕНА!!!

FLY_I
24.09.2008 23:01

гледах го няколко пъти и незнам закво ми се струва че тоя със синята фанелка не барна топката и не се опита да предпази противника си от удара.Абе интересно кат е толкоз надъхан за нръв и битки що не се пробва в К1 или ММА там поне ша ми е интересно да го видя.

FLY_I
24.09.2008 22:48

Франки Лампард,аз другите не знам какви са, ама аз не бих влезнал така в краката на човек, освен ако тоя човек не е някав кухар като погатец.Освен тва мисля(аз не разбирам много от футбол де)че вината за тази контузия в никакъв случаи не може да бъде хвърлена върху играча на Ман.Юн.

Resorter
24.09.2008 18:42

Това не е първата груба проява на Погатец. НЕЧОВЕШКО е да влезеш по такъв начин в краката на футболист, още повече на 19 годишен талант, навлизащ тепърва в големия футбол и бъдеща звезда на най-великата игра в света! За мен тоя измислен Австриец е срамно да се нарече футболист, нямам думи просто, изключително възмутен съм от постъпката !!! Нима всички забравиха Едуардо, който едва спаси крака си !? Дай боже ефективно излекуване на травмата и дано в близката година да видим отново Посебон по терените

mar4ev81
24.09.2008 16:53

наи грозното не6то което сам виждал.и все пак някои знае ли дали има контузия.голяма ли е и за колко време

roommen
24.09.2008 16:21

Франки ако ти си на мястото на бразилчето едва ли би дал същото изказване .Такива нарушения трябва да се наказват супер строго ,защото това не е хокей а футбол и предполагам феновете искат да гледат красив и динамичен футбол а не кървища и брутални сцени .

Frankie_Lampard
24.09.2008 15:55

Абе К'во сте се разпсували бе "дървар" бил ами вие кви сте.. ? точно пък момчето ако имаше малко повече опит нямаше да играе за тая топка ! Погатец наистина игра много грубо , но така е във футбола . Не подкрепям Погатец , но не смятам , че е било умишлено , просто беше игра за топка , а младока явно няма рефлекс да си вдигне крачето !!! Постоянно ставам свидетел на такива влизания и до сега не сам виждал човек който играе за такава топка без да скочи преди да бъде ударен .

laryk
24.09.2008 15:39

Погатец свиня долна бее мизерен п*****л съсипа кариерата на един от най обещаващите таланти в ман

shitfyyy
24.09.2008 14:52

Само касапини са се събрали в Англия.

FLY_I
24.09.2008 14:38

Не го знам къф е тоя бразилец в Манчестър ама на тоя погатец бих му се израл на лицето майкаму д**ба и дърводелеца прос, пе*ал тъп гаден.Бас държа че онва момче го е напрайло да си бара ушите и тоя фермер от яд е решил да се направи на мъж.Ша му е*а пу***та майна селска, безмозъчен тъпанар.

Mirone
24.09.2008 14:12

нормално в Англия играят най-големите Ботуши и Дърводелци