Марк Хюз: Не всеки може да обърне Челси, не вярвах, че Лампард ще изпусне дузпата

11:01
Марк Хюз: Не всеки може да обърне Челси, не вярвах, че Лампард ще изпусне дузпата
Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз остана доволен от характера, който неговите футболисти показаха вчера при победата над Челси с 2:1.

Наставникът на "гражданите" сподели още, че не е очаквал Франк Лампард да изпусне дузпата, отсъдена за "сините" през второто полувреме.

"Мисля, че бяхме страхотни от началото на мача до самия му край. За съжаление нещата не се развиха добре за нас, след като в самото начало си отбелязахме автогол. Не всеки отбор може да обърне Челси, но ние показахме характер и усилията ни бяха възнаградени", сподели Хюз.

"Изненадах се, че Лампард пропусна дузпата в края, но понякога се случват и такива неща. Вероятно той почувства напрежението от важността да отбележи и това се оказа фатално. Радвам се, че увереността се върна в нашия тим и сега трябва да започнем да вярваме в силите си", каза още мениджърът на Сити.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alexito
20.12.2009 16:45

Л'поол тая година са мноо одбри нали затжа падат от последния така4е ти тихо

Lollipopp
07.12.2009 20:27

нямахме късмет и това изигра главната роля (дузпата на Лампард,удара на Дрогба,съдийските отсъждания)... в други мачове сме виждали че Лампард е непоколебим ,Дрогба е бележел от къде ли не... но като нямаш късмет нещата не стават *thumb_up* но гледаме напред и вземем ли си другите мачове преди почивката ще е супер и за 2-та половина на кампанията ще сме с повече самочувствие , а и може би с някои и друг нов играч *smile*

sushenika
06.12.2009 18:24

не я би много добре дузпата но браво на гивън *thumb_up*

LiverpoolLegend
06.12.2009 16:38

Yang_G, Смешник ти откога си фен на СИТИ? Сигурно от 2009 Защото харчат много ама още не се научиха как се играе футбол *lol* И тоя Хюз как се радва само кат сити вкарва гол се едно някой го натиска отзад Не съм фен на челси, но уважавам всеки отбор ...

mrkamenica
06.12.2009 16:09

Yang_G, а ти ще мляскаш на тези които са феноже от 2000. *angry*

mrkamenica
06.12.2009 16:07

Никой не вярваше че СУПЕР ФРАНКИ ще пропусне. но това е футбола, а и имахме доста други положения които не успяхме да вкараме. Не може 10 мача все да бием с по 3-4 гола разлика. Играхме добре и се радвам за това въпреки че паднахме. Този мач ще ни е за урок, а и нанас ни предстоят по лесни мачове, от колкото на другите които за в борбата за титлата, а и видяхме че Сити са на моменти, 10 Х-са пък сега ни биха.