Пелегрини след поредните два във вратата на Реал: Бяхме перфектни

09:14
Пелегрини след поредните два във вратата на Реал: Бяхме перфектни
Въпреки допуснатите два гола срещу Алмерия снощи, наставникът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини смята, че тимът му е изиграл перфектен мач.

"Белия балет" мина през туш, след като позволи обрат от 1:0 до 1:2, но в края на двубоя успя да стигне до победата. Кристиано Роналдо пък си изкара глупав червен картон.

"Моето мнение е, че изиграхме един почти перфектен мач. Алмерия поведе в резултата, но дори техните футболисти не можаха да повярват на случващото се на терена. Останахме спокойни и не се уморихме в последните минути. Роналдо бе изгонен и няма да играе срещу Валенсия. Не мисля, че той заслужава да пропусне подобен мач. Роналдо получи жълт картон, защото си свали фланелката, за което не мога да го виня, защото преди това пропусна дузпа и бе ентусиазиран. Определено можеше да избегне второто официално предупреждение", каза Пелегрини.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LiverpoolLegend
06.12.2009 19:19

Тоя мисли само за нападението или халфовата линия... Ама не си гледа защитата всеки мач ядат питона Нали купиха Арбелоа, Раул Албиол и тей кои нз...Сложи рамос в центъра аха топката влиза във вратата на Касияс *lol* *lol*

sushenika
06.12.2009 17:39

алмерия да им вкарат два направо са "перфектни" *thumb_down* *lol*

CEC0_vg
06.12.2009 12:57

Те с тази защита до никаде няма да стигнат. Да видат защитата на Челси. Това е отбора с най-добрата защита в света.

Barca_fen112
06.12.2009 11:33

Това което говори пелегрини ,че са били перфектни говори само лошо за тях.Бива ли да имаш толкова звезди в отбора с упш един от най-добрите тренери в Европа и да нямаш мач в който да е ти вкарат гол???И ако той мисли ,че са перфектни то тогава да не се надявате на нещо този сезон *lol*